Πιστωτική κάρτα κρυπτονομισμάτων θα κυκλοφορήσουν οι Mastercard και Gemini

Πιστωτική κάρτα κρυπτονομισμάτων θα κυκλοφορήσουν οι Mastercard και Gemini
pexels
Πάνω από τις 55.000 δολάρια ανηφορίζει το Bitcoin -με άνοδο 2%, διαμορφώνεται στις $55.039,80. Θα παρουσιάσουν την πρώτη πιστωτική κάρτα που δίνει ψηφιακά νομίσματα ως ανταμοιβές για αγορές φέτος.

Ανακάμπτει από τις απώλειες της περασμένης εβδομάδας το Bitcoin την Τρίτη, καταγράφοντας νωρίτερα κέρδη πάνω από 3% τις τελευταίες 24 ώρες, σκαρφαλώνοντας υψηλότερα από το όριο των 55.000 δολαρίων.

Αυτή την ώρα, με άνοδο 2%, διαμορφώνεται στις $55.039,80.

Μετά τη χθεσινή είδηση ότι η JPMorgan Chase ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα Bitcoin fund, οι επενδυτές πληροφορούνται επίσης σήμερα ότι η Mastercard και η πλατφόρμα Gemini ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πρώτη πιστωτική κάρτα που υποστηρίζεται από κρυπτονομίσματα.

Oπως μεταδίδει το Reuters, θα παρουσιάσουν την πρώτη πιστωτική κάρτα που δίνει ψηφιακά νομίσματα ως ανταμοιβές για αγορές φέτος, ενισχύοντας τη συμμετοχή των μεγάλων εταιρειών στην αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Οι χρήστες της κάρτας θα λαμβάνουν από αυτό το καλοκαίρι έως και 3% σε Βitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα για τις αγορές τους, όπως δήλωσαν οι εταιρείες. Τα ψηφιακά νομίσματα θα κατατίθενται στον λογαριασμό Gemini του κατόχου της κάρτας.