Πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια για την επίθεσή του στον Λάκη Λαζόπουλο

Πειθαρχική δίωξη κατά Κούγια για την επίθεσή του στον Λάκη Λαζόπουλο
Ο συνήγορος του γνωστού ενεχυροδανειστή «Ριχάρδου» Αλέξης Κούγιας κάνει δηλώσεις, έξω από τις Δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018. Ελεύθερος αφέθηκε από τις Δικαστικές φυλακές στο Ναύπλιο με βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς, Την ελευθερία στον Ριχάρδο Μυλωνά που βρισκόταν προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και τους υπόλοιπους επτά προφυλακισμένους κατηγορούμενους για λαθρεμπορία στην υπόθεση χρυσού δίνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Στον γνωστό ενεχυροδανειστή επιβλήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ. Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκαν και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε επιτεθεί στον ηθοποιό και παρουσιαστή σε νυκτερινό κέντρο.

 

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής σε βάρος του Αλέξη Κούγια για την επίθεση στον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο.

Ειδικότερα, ο κ. Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο έχει και τον τελικό λόγο.

Όπως έγινε γνωστό, στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, με παρέα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαρινέλα. Ενώ το πρόγραμμα είχε αρχίσει, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, χειροδίκησε κατά του ηθοποιού, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια».