Πλατινένια διάκριση για τον Όμιλο Intralot

Πλατινένια διάκριση για τον Όμιλο Intralot

Η εταιρεία διακρίθηκε για την καινοτομία αξιολόγησης υπεύθυνου παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)».

Mε την διάκριση «Platinum Award» τιμήθηκε ο Όμιλος Intralot για την καινοτομία αξιολόγησης υπεύθυνου παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)» από το EBEN, το ελληνικό ινστιτούτο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των εταιρειών που εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Intralot σε επίσημη τελετή παρουσία αξιωματούχων, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Αντώνιος Κεραστάρης, απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της επιχειρηματικής ηθικής.

Το εργαλείο αξιολόγησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού «Responsible Gaming Designer Tool (iRGD)» αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία, που αξιολογεί τα επιμέρους χαρακτηριστικά ενός παιχνιδιού και παράγει ανεξάρτητες και αξιόπιστες εκθέσεις βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα, καθώς και προτάσεις για βελτίωση.

Το iRGD είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης και τεκμηριωμένης έρευνας της ερευνητικής ομάδας του Athens Information Technology Center (AIT).