Pockee: Επένδυση 700.000 ευρώ για ανάπτυξη στην Ελλάδα

Pockee: Επένδυση 700.000 ευρώ για ανάπτυξη στην Ελλάδα

Η ομάδα του Pockee θα ανακοινώσει νέα προϊόντα που συμμετέχουν στην υπηρεσία, αλλά και διαθέσιμα σημεία πώλησης.

Νέα επένδυση ύψους 700.000 ευρώ έλαβε από την VentureFriends και ιδιώτες επενδυτές το πρόγραμμα Pockee και φιλοδοξεί να αυξήσει τους καταναλωτές σούπερ μάρκετ που είναι μέλη του στην Ελλάδα, καθώς και να κάνει το πρώτο βήμα προς μία μεγάλη αγορά του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται σε σχετική ανακοίνωση ότι περισσότεροι από 130.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί, μέχρι στιγμής, την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές σούπερ μάρκετ, που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web στο pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στο Pockee μπορεί να βρει κάποιος προσφορές περισσότερων από 40 εταιρειών που πωλούν τα προϊόντα τους στα σούπερ μάρκετ, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα, μάλιστα, η ομάδα του Pockee θα ανακοινώσει νέα προϊόντα που συμμετέχουν στην υπηρεσία, αλλά και διαθέσιμα σημεία πώλησης.