Πωλείται η BMW Z8 του Στιβ Τζομπς μαζί με το «κινητό που μισούσε»

Πωλείται η BMW Z8 του Στιβ Τζομπς μαζί με το «κινητό που μισούσε»

Η τιμή για το παλιό αυτοκίνητο του συνιδρυτή της Apple αναμένεται να ξεπεράσει τα 300.000 δολάρια στη δημοπρασία του Δεκεμβρίου.

Θέλατε ποτέ να αποκτήσετε κάποιο κομμάτι της κληρονομιάς του Στιβ Τζομπς; Τώρα μπορείτε να το πετύχετε, αφού η μοναδική BMW Z8 του συνιδρυτή της Apple πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο.

Ο οίκος Sotheby’s, που έχει αναλάβει τη δημοπρασία, αναμένει την τελική τιμή πώλησης θα αγγίξει τα 300.000 με 400.000 δολάρια.

Ο Τζομπς, που πέθανε το 2011, είχε αγοράσει το αυτοκίνητο το 2000 και τρία χρόνια αργότερα το πούλησε στον τωρινό του ιδιοκτήτη.

Η αξία μιας νέας Z8 ξεκινά στις ΗΠΑ από τα 128.000 δολάρια, και είναι προφανές πως η αξία του οχήματος έχει ανέβει θεαματικά εξαιτίας του Τζομπς.

Το παλιό αυτοκίνητο του Τζομπς –που είναι το ίδιο μοντέλο που οδήγησε ο Τζέιμς Μποντ στην ταινία «The World Is Not Enough» το 1999- θα πουληθεί μαζί και με το κινητό τηλέφωνο που πουλήθηκε μαζί με το αμάξι. Για όσους αναρωτιούνται, δεν πρόκειται για iPhone αλλά για μια συσκευή Motorola με το κλασσικό «πορτάκι» – ένα κινητό τηλέφωνο που όπως αναφέρει η λίστα της δημοπρασίας, «είναι γνωστό πως ο Τζομπς το μισούσε»…