Πολιτική θύελλα για την υπόθεση Φλαμπουράρη

Πολιτική θύελλα για την υπόθεση Φλαμπουράρη
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΑΛ. ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Σκληρή ανακοίνωση από τη ΝΔ για την υπόθεση - Τι απαντάει ο ίδιος.

Η ΝΔ σηκώνει τους τόνους για την υπόθεση Φλαμπουράρη, τρεις μέρες μόνο πριν τις εκλογές, αναφέροντας ότι «η υπόθεση δεν είναι μόνο περίεργη αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος».

Η ΝΔ σημείωσε ότι «η εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τη ΝΔ., η Εισαγγελική Αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, όπως επίσης, αν αυτός που πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας είναι παρένθετο πρόσωπο, «δεδομένου ότι κατά την ημερομηνία που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα, γεγονός παράδοξο για τη συναλλακτική πρακτική».

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Αντένα, είπε ότι δεν χρειαζόταν να παει καν στο αρχηγείο της αστυνομίας για να επικυρώσει το ιδιωτικό συμφωνητικό, εντούτοις πήγε, ενώ υποστήριξε ότι έχουν αποδειχθεί όλα όσα ο ίδιος ισχυρίζεται.