Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Χάρι στην έρευνα για τη συνέντευξη της μητέρας του Νταϊάνα

Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Χάρι στην έρευνα για τη συνέντευξη της μητέρας του Νταϊάνα
epa08274398 iBritain's Prince Harry, Duke of Sussex leaves The Silverstone Experience in Towcester, Northamptonshire, Britain, 06 March 2020. The Duke of Sussex and six-time Formula One World Champion, Lewis Hamilton MBE today officially opened The Silverstone Experience, a new immersive museum that tells the story of the past, present and future of British motor racing. EPA/VICKIE FLORES EPA-EFE/VICKIE FLORES Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ένας πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου ηγείται της νέας έρευνας σχετικά με το πως το BBC εξασφάλισε συνέντευξη της μητέρας του.

Ο πρίγκιπας Χάρι συμφωνεί με τον αδελφό του Ουίλιαμ και χαιρετίζει τη νέα έρευνα σχετικά με το πως το BBC εξασφάλισε την αποκαλυπτική συνέντευξη, το 1995, της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Ένας πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου ηγείται της νέας έρευνας σχετικά με το πως το τηλεοπτικό δίκτυο εξασφάλισε τη συνέντευξη και εάν η διοίκησή του συγκάλυψε οποιαδήποτε παράτυπη ενέργεια, μετά τις κατηγορίες ότι η Νταϊάνα εξαπατήθηκε για να παραχωρήσει τη συνέντευξη.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο, είπε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι η έρευνα κινείται στη σωστή κατεύθυνση και μια πηγή προσκείμενη στον Χάρι επισήμανε σήμερα ότι ο πρίγκιπας ενημερώνεται τακτικά για το θέμα.

Το πρόσωπο με γνώση της κατάστασης επέκρινε επίσης ορισμένα βρετανικά δημοσιεύματα, που έθεσαν το ερώτημα γιατί ο Χάρι, που ζει στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Μέγκαν και τον γιο τους Άρτσι, δεν συντάχθηκε με τον αδελφό του χαιρετίζοντας νωρίτερα την έρευνα.