Τα Starbucks θέλουν να κάνουν τη ζωή των μαμάδων λίγο πιο εύκολη

Τα Starbucks θέλουν να κάνουν τη ζωή των μαμάδων λίγο πιο εύκολη

Ένα πρόγραμμα έχει ως στόχο να κάνει την αλυσίδα, το αγαπημένο καφέ για τις μητέρες με μικρά παιδιά.

Τα Starbucks προσπαθούν να κάνουν τα καταστήματα του Ηνωμένου Βασίλειου λίγο πιο φιλικά προς τις μητέρες και τα μικρά παιδιά.

Η εταιρεία θα προμηθεύσει τα καταστήματα με κιτ έκτακτης ανάγκης με πάνες, θα εκπαιδεύσει τους μπαρίστες να ζεσταίνουν το γάλα στο μπιμπερό των μωρών και θα παρέχουν ιδιωτικούς χώρους για να μπορούν οι γυναίκες να θηλάσουν ήσυχα.

«Ουσιαστικά, οι εργαζόμενοι μας σε 800 καταστήματα εκπαιδεύονται για να μπορούν να βοηθούν τους γονείς, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι ανάγκες τους» δήλωσε η εκπρόσωπος των Starbucks Linda Mills. «Πρόκειται για ένα φανταστικό πρόγραμμα» προσέθεσε.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε αυτό το μήνα σε συνεργασία με το National Childbirth Trust, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την ανατροφή των παιδιών στην Αγγλία. Η Mills δεν διευκρίνισε αν οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες και στα καταστήματα των ΗΠΑ.

Οι εργαζόμενοι επίσης παροτρύνονται να ενημερώνουν τους γονείς ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή των Starbucksώστε να μπορέσουν να κρατήσουν ένα τραπέζι και να προπαραγγείλουν τα ροφήματα και τα σνακς τους ώστε να μη χρειάζεται να περιμένουν στην ουρά.

Η εκπαίδευση των υπαλλήλων των Starbucks συμπεριελάμβανε το ζέσταμα μπουκαλιών με γάλα, χρησιμοποιώντας μια κανάτα με ζεστό νερό και ένα χρονόμετρο 15 λεπτών. Για τους πελάτες που θέλουν να ζεστάνουν το γάλα στο τραπέζι τους, οι μπαρίστας έχουν οδηγίες να προσφέρουν κούπες Venti που θα είναι μέχρι τη μέση γεμάτες με ζεστό νερό.