Πώς έζησαν Μητσοτάκης – Τσίπρας τη βραδιά των εκλογών: Τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους

Στιγμές συγκίνησης για τον νέο και τον απερχόμενο πρωθυπουργό.

Ήταν μια μακρά προεκλογική περίοδος και όπως ήταν φυσικό τα συναισθήματα ήταν έντονα τόσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την οικογένεια του, όσο  και για τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκινητικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές εκτυλίχθηκαν μετά  την ανάδειξη των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η οικογένεια του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά να στέκουν πλάι του ευτυχισμένοι, να τον φιλούν και να τον αγκαλιάζουν.

Ο Κωνσταντίνος παρακολούθησε με συγκίνηση και υπερηφάνεια την ομιλία του πατέρα του, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής.

Ο Κωνσταντίνος δεν συγκρατήθηκε και έκλαψε όσο ο πατέρας του έλεγε τα πρώτα του λόγια ως πρωθυπουργός της χώρας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία δυνατή αγκαλιά μεταξύ γιου και πατέρα.


Στο αντίπαλο στρατόπεδο, στην αγκαλιά της συζύγου του Περιστέρας που τον συνόδευε βρήκε καταφύγιο μετά το τέλος των δηλώσεων του στο Ζάππειο, ο Αλέξης Τσίπρας.

Με το κλίμα να είναι από νωρίς τεταμένο στην Κουμουνδούρου, η  Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συντρόφου της και με ένα μεγάλο χαμόγελο, μια αγκαλιά και ένα φιλί παρηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό.

Σχετικά άρθρα