Πώς να κανονίσετε ραντεβού με τη Madonna ή τη Lady Gaga

Πώς να κανονίσετε ραντεβού με τη Madonna ή τη Lady Gaga

Η start up «IfOnly» κάνει τις φανταστικές εμπειρίες πραγματικότητα.

Έβαλε στόχο να δημιουργήσει το πρώτο κατάστημα στον κόσμο που θα προσφέρει φανταστικές εμπειρίες και το κατάφερε. Η αγορά μιας ώρας τένις με τον John McEnroe για τον αδελφό του σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έβαλε τον 46χρονο , Trevor Traina, ιδρυτή της If Only σε σκέψεις. Αν σας έλεγαν στο παρελθόν ότι θα μπορούσατε να δειπνήσετε ή να πάτε για ψώνια με τον αγαπημένο σας αστέρα του Χόλιγουντ ή την αγαπημένη σας τραγουδίστρια θα σκεφτόσασταν σίγουρα πως κάποιος σας «δουλεύει», ακόμα και αν σας ζητούσαν χρήματα για μια τέτοιου είδους εμπειρία.

Και όμως ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο start up εδώ και ένα χρόνο κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά, εκπληρώνοντας επιθυμίες με το αζημίωτο φυσικά! Το ΙfOnly είναι ένα site το οποίο προσφέρει περιπέτειες και εμπειρίες, στις οποίες εμπλέκονται ορισμένοι από τους διασημότερους ανθρώπους στον πλανήτη, όπως η Lady Gaga και η Μadonna.

Στους 14 μήνες που δραστηριοποιείται έχει πουλήσει περισσότερες από 2.000 υπηρεσίες, ενώ τα έσοδα της εταιρείας διπλασιάζονται κάθε τρίμηνο. Από ότι φαίνεται υπάρχει πολύς κόσμος που θα έδινε ακόμα και ένα αστρονομικό ποσό για να περάσει έστω και λίγα λεπτά από τη ζωή του με μια διασημότητα.

Διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Andre Agassi, η Lady Gaga και η Μadonna προσφέρουν μοναδικές συναντήσεις ( ένα ιδιωτικό μάθημα τένις ή ακόμα και ραντεβού για ψώνια) έναντι ενός αντιτίμου, το 80% του οποίου πηγαίνει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της προτίμησης του σταρ και το 20% στην IfOnly. Για όσους βέβαια έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και ακριβότερα γούστα παρέχονται ειδικές υπηρεσίες….. κατά παραγγελία.

Πρόσφατα μια εταιρεία ξόδεψε το ποσό των 2,4 εκατ. δολ. για να τραγουδήσει αποκλειστικά στους καλεσμένους της ένας πολύ διάσημος τραγουδιστής.
Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο και ο ιδρυτής της φιλοδοξεί να την εξελίξει σε μία επιχείρηση μεγέθους του EBay. Ο Trevor Traina είναι γόνος μιας από τις παλαιότερες οικογένειες του Σαν Φρανσίσκο. Ο προ- προ- προπάππους του ίδρυσε την Dow Chemical, ο πατέρας του ήταν πολύ γνωστός εφοπλιστής, συλλέκτης Faberge, η μητέρα του, η φιλάνθρωπος Dede Wilsey, προέρχεται από την οικογένεια του προέδρου James Buchanan, ενώ μητριά του είναι η μυθηστοριογράφος Danielle Steel.

Τον ίδιο τον κέρδισε από πολύ νωρίς ο κόσμος της τεχνολογίας. Μέχρι τα 30 του είχε πουλήσει την πρώτη εταιρεία του στη Microsoft έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησε η δημιουργία τριών ακόμη startup τις οποίες πούλησε έναντι υψηλών τιμημάτων για να βρεθεί σήμερα στην αγορά με την If Only. Ο Traina δεν κατάφερε μόνο να βρει υποψήφιους πελάτες, αλλά και χρηματοδότες. Μεταξύ των επενδυτών είναι ο CEO της Salesforce.com, Marc Benioff, η CEO της Yahoo Marissa Mayer και ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Yuri Milner.

Πέρα από τα πακέτα-εμπειριών, σε τιμές που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα, – από 35 δολάρια για να γίνει ακόλουθος σου στο Τwitter ένας διάσημος σεφ μέχρι 85.000 δολάρια για ένα πολυτελές ταξίδι για τέσσερις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, η IfOnly προσφέρει και αντικείμενα από την προσωπική γκαρνταρόμπα διάσημων εκπροσώπων της μουσικής, του αθλητισμού ή του κινηματογράφου.

Διαβάστε ακόμη: 

To Book’n’Bloom επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3000 startups