Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα σήμερα Καθαρά Δευτέρα
(ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ) Στη φωτογραφία πέταγμα χαρταετοών την Καθαρά Δευτέρα. Το Τριώδιο άνοιξε και ο δήμος Αθηναίων, φέτος τις Απόκριες, «ντύνει» ολόκληρη την πόλη με χρώματα, σερπαντίνες και μεγάλες δόσεις κεφιού και χαράς μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει, από τις 15 Φεβρουαρίου, και υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Για 17 μέρες, 32 σημεία σε κάθε γωνιά της πόλης γεμίζουν με περισσότερες από 60 γιορτινές δράσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους, μικρούς και μεγάλους. Όλα τα έχουν οι φετινές Απόκριες: συναυλίες, μουσικές διαδρομές, καντάδες, παραστάσεις και παρελάσεις, αναβίωση παραδοσιακών αθηναϊκών αποκριάτικων εθίμων, κυνήγι θησαυρού, χορούς, σκωπτικά τραγούδια, ταραντέλες, κιθάρες, μαντολίνα, οκαρίνες και νταούλια μαζί με αφροβραζιλιάνικα κρουστά! Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σήμερα θα είναι ανοιχτά τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ.

Ανοιχτή είναι σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, από τις 6 το πρωί, η Αγορά του Ρέντη. Οπως μεταδίδει το Real.gr, τα περισσότερα καταστήματα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 6 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 2 το μεσημέρι.

κεντρική ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο άνοιξε το βράδυ της Κυριακής, στις 9 μμ, και τα μαγαζιά θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 2 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Επίσης, σήμερα θα είναι ανοιχτά τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ, ενώ θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ.