Πώς το Taxibeat έγινε σύμμαχος των ελληνικών επιχειρήσεων

Πώς το Taxibeat έγινε σύμμαχος των ελληνικών επιχειρήσεων

Το Taxibeat Boxi φαίνεται πως είναι  σημαντικό εργαλείο στα χέρια των Ελλήνων επιχειρηματιών. 

Το Taxibeat Boxi, είναι η door-to-door υπηρεσία που παρέχει το Taxibeat και με την οποία μπορείς να μεταφέρεις ασυνόδευτα εντός Αθηνών σε μισή ώρα, με τιμές που ξεκινούν από €4.

Μπορεί αυτό να το ξέρατε βέβαια, το νέο όμως είναι πως ο στόλος της εταιρείας και η κάλυψη του Boxi έχουν μεγαλώσει και μαζί τους έχουν αυξηθεί πολύ και οι μεταφορές που πραγματοποιούνται καθημερινά.

Το Boxi μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή για να λάβεις ή να στείλεις κάτι εντός Αθήνας μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat.

Ξέχασες κάτι στο σπίτι; Χρειάζεσαι να στείλεις κάτι εδώ και τώρα για μια δουλειά σου; Θες να γλιτώσεις μια περιττή μετακίνηση; Κάλεσε έναν οδηγό μας και θα αναλάβει τη μεταφορά για σένα. Το μαγικό με το Boxi είναι ότι εκτός από ταξί μπορείς να επιλέξεις και οδηγό με μηχανάκι, όπως και ότι ξέρεις το τελικό κόστος της διαδρομής σου πριν κάνεις την κλήση, με βάση τις διευθύνσεις παραλαβής/ αποστολής.

Όπως είναι λογικό, το door-to-door έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για τις επιχειρήσεις.

Ας δούμε μερικούς από τους top χρήστες της υπηρεσίας που εξηγούν πώς το Boxi σώζει συχνά πυκνά τη μέρα τους!

Γιώργος Κελέφης – Ozon magazine & Ozon Boutique

Τaxibeat Βoxi

Το Οzon magazine σίγουρα θα έχει έρθει στα χέρια σου μιας και είναι το πρώτο ελληνικό free press και κυκλοφορεί στην πόλη 10 χρόνια τώρα, ενώ ίσως έχεις κάνει τα online ψώνια σου από το Ozon Boutique. Η καρδιά του πιο urban fashion αθηναϊκού περιοδικού χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας. Τι συμβαίνει όμως backstage;

O Γιώργος Κελέφης, εκδότης του περιοδικού Ozon και ιδρυτής του Ozon Boutique περιέγραψε μια Ozon ημέρα, αλλά και τον ρόλο του Taxibeat Boxi σε αυτήν. Καθημερινά πραγματοποιούνται επαγγελματικές φωτογραφίσεις για τις οποίες απαιτείται μεταφορά τεχνικού εξοπλισμού και δεκάδων ρούχων και αξεσουάρ. Τι γίνεται όμως αν κάποιο κομμάτι λείπει ή όταν έρχεται η ώρα που τα δείγματα πρέπει να επιστραφούν;  Γίνεται κλήση Taxibeat Boxi κι όλα είναι στη θέση τους σε μισή ώρα! Το ίδιο συμβαίνει κι όταν θέλεις να παραλάβεις κάποια παραγγελία σου από το Ozon Boutique άμεσα, είτε γιατί φεύγεις για κάποιο ταξίδι είτε γιατί θέλεις να φορέσεις κάτι την ίδια ημέρα ή ακόμη και να στείλεις κάποιο δώρο.

Φαίδων Αρβανιτάκης & Άρης Γεωργίου – Cloudtrap

Τaxibeat Βoxi

Αν θέλεις να σχεδιάσεις ή να ανανεώσεις την εταιρική σου ταυτότητα η Cloudtrap μπορεί να σε βοηθήσει.  Οι Φαίδων Αρβανιτάκης & Άρης Γεωργίου ειδικεύονται σε branding, corporate identity καθώς και στο σχεδιασμό συσκευασίας προϊόντων.

Στην cloudtrap, όλα τα… πάρε-δώσε με τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες, περνάνε από τα “χέρια” του Taxibeat Boxi. Δείγματα χαρτιών και χρωμάτων μπαίνουν σε κουτιά και μεταφέρονται με Boxi από το χώρο του Φαίδωνα και του Άρη, στο δικό σου χώρο για  να διαλέξεις το ιδανικό. Επίσης, δείγματα εκτυπώσεων μπορεί να χτυπήσουν την πόρτα σου μέσω του Boxi ή κάποιος σκληρός δίσκος με αρχεία μεγάλου όγκου που χρειάζεται να δεις. Είναι γεγονός… Tο Boxi μπορεί κάποιες φορές να είναι πιο γρήγορο κι απ’ το WeTransfer!

Γιάννης Βαγενάς – ΟΑΚ Cava

Taxibeat Boxi

H OAK Cava είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά δώρα που ετοιμάζει για τους πελάτες της. Εντυπωσιακά όχι μόνο γιατί μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε αναρίθμητες επιλογές από αλκοολούχα και delicatessen αλλά και γιατί η συσκευασία τους γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα. Χρησιμοποιούνται premium δίσκοι, κουτιά με εσωτερικό στολισμό που μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και φυσικό ξύλο ή φύλλα.

Γι ‘αυτό το λόγο, εξηγεί ο Γιάννης Βαγενάς, η OAΚ επιλέγει το Boxi για όλες τις μεταφορές των δώρων, τη μόνη υπηρεσία που μπορεί να εγγυηθεί άμεση και άρτια παράδοση. Οι οδηγοί Taxibeat Boxi αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τα ευαίσθητα προϊόντα της κάβας, όπως τα αλλαντικά, τυριά ή το χαβιάρι άθικτα και αναλλοίωτα στον προορισμό τους, στο χρόνο που πρέπει και μάλιστα με το επίπεδο εξυπηρέτησης που αρμόζει στην περίσταση.

Σπύρος Ζιάκας – YouPharmacy.gr

Taxibeat Boxi

Κι επειδή είναι καλοκαίρι και μερικά πράγματα -όπως για παράδειγμα το αντηλιακό σου- το θες εδώ και τώρα, το youpharmacy.gr φρόντισε να ικανοποιεί αυτή σου την επιθυμία, χρησιμοποιώντας το Boxi για την αποστολή των παραγγελιών σου.

O ιδιοκτήτης του e-shop, Σπύρος Ζιάκας, είπε πως επιλέγει το Taxibeat Boxi γιατί “Τα προϊόντα φτάνουν στον προορισμό τους, σαν να τα κατέβασες μόλις από το ράφι, χωρίς ίχνος χτυπήματος και στη σωστή θερμοκρασία. Από την ώρα που ο πελάτης πατήσει το enter για την παραγγελία του, σε μία ώρα το πολύ εμείς χτυπάμε το κουδούνι της πόρτας του”.

Είτε λοιπόν διαθέτεις τη δική σου επιχείρηση και θέλεις να πραγματοποιείς μεταφορές εντός Αθηνών ή απλά θέλεις να στείλεις ή να λάβεις κάτι σε κάποιον φίλο σου, τότε το Taxibeat Boxi είναι η καλύτερη επιλογή!