Πόσα εκατομμύρια θα κερδίσουν Χάρι και Μέγκαν από τη «χρυσή» συνεργασία τους με το Netflix

Πόσα εκατομμύρια θα κερδίσουν Χάρι και Μέγκαν από τη «χρυσή» συνεργασία τους με το Netflix
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the Endeavour Fund Awards at Mansion House in London on March 5, 2020. - The Endeavour Fund helps servicemen and women have the opportunity to rediscover their self-belief and fighting spirit through physical challenges. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP) Photo: AFP
Η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να δημιουργήσoυν περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα.

Το ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ωστόσο, μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix που αφορά στην παραγωγή περιεχομένου.

Ειδικότερα, η εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα στη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να δημιουργήσoυν περιεχόμενο ντοκιμαντέρ, δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σειρές και παιδικά προγράμματα.

Σύμφωνα με όσα ψιθυρίζουν πηγές του κλάδου, η νέα συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix για την παροχή «ελπίδας και έμπνευσης» μπορεί να αξίζει μέχρι και 150 εκατομμύρια δολάρια.

«Η άγνωστη συμφωνία για την παροχή αποκλειστικού περιεχομένου στους 190 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix παγκοσμίως αξίζει 150 εκατομμύρια δολάρια», ανέφεραν εταιρείες που εργάζονται στη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο Deadline και ακολουθεί μια παρόμοια πολιτική με αυτή των Ομπάμα.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι δήλωσαν: «Θα εστιάσουμε στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει, αλλά και θα δίνει ελπίδα. Ως νέοι γονείς, η δημιουργία εμπνευσμένου οικογενειακού προγραμματισμού είναι επίσης σημαντική για εμάς». Πρόσθεσαν, δε, ότι η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο, με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos δήλωσε: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι».