Πόσα πήρε ο Τζίμι Κίμελ για να παρουσιάσει τα φετινά Όσκαρ;

Πόσα πήρε ο Τζίμι Κίμελ για να παρουσιάσει τα φετινά Όσκαρ;

Ο Τζίμι Κίμελ επέστρεψε στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει τα 90α Βραβεία Όσκαρ.

Ο Τζίμι Κίμελ επέστρεψε στη σκηνή του Dolby Theatre για να παρουσιάσει τα 90α Βραβεία Όσκαρ της φετινής χρονιάς και σίγουρα όχι για τα χρήματα.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, έλαβε 15.000 δολάρια για να παρουσιάσει τα βραβεία το 2017, όπως αποκάλυψε στο ραδιοφωνικό σόου «Kevin & Bean» του KROQ.

«Νομίζω ότι θα ήταν παράνομο να μην με πληρώσουν τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος ότι έπρεπε να το αποκαλύψω, αλλά κανείς δεν μου είπε να μην το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα 15.000 δολάρια είναι σχετικά πολύ λίγα σε σχέση με το μισθό που λαμβάνει από την εκπομπή Jimmy Kimmel Live!, του τηλεοπτικού σταθμού ABC. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κίμελ βγάζει 1.000 φορές περισσότερα χρήματα από το μισθό του – περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως – αν και είναι πιθανό η σύμβασή του με το κανάλι να περιέχει μια ρήτρα που να του απαιτεί να παρουσιάζει πρόσθετες εκπομπές ή σόου όπως τα Βραβεία του κινηματογράφου.

Εκτός από το παραπάνω ποσό, οι οικοδεσπότες των βραβείων γενικά απολάμβουν κάποιες επιπλέον πολυτελείς παροχές τη βραδιά των Όσκαρ, όπως διάφορα είδη φαγητού, αρωματικά κεριά, προσωπικούς καθηγητές γιόγκα και σεφ, έγχρωμους καναπέδες και φιάλες σαμπάνιας αξίας 300 δολαρίων.