Φρενίτιδα για ένα εισιτήριο του “Avengers: Endgame”: Αγγελίες ζητούν ακόμη και 500 δολάρια

Φρενίτιδα για ένα εισιτήριο του “Avengers: Endgame”: Αγγελίες ζητούν ακόμη και 500 δολάρια
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το ενδιαφέρον για τη νέα ταινία της Disney είναι τόσο μεγάλο, που κάποιοι θα βγάλουν ένα πολύ καλό μεροκάματο.

Την Τρίτη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Avengers: Endgame», και λίγοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να τα αγοράσουν. Ιστοσελίδες πολλών κινηματογράφων έπεσαν και μέσα σε μόλις μια ώρα, τα εισιτήρια της ταινίας που πουλήθηκαν ξεπέρασαν τις πωλήσεις του περσινού «Avengers: Infinity War».

Δυστυχώς, μια τόσο μεγάλη ζήτηση σημαίνει ότι πολλοί ήταν οι φανς του franchise που δεν κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τις πρώτες προβολές. Αλλά ίσως και να μην είναι πολύ αργά, ειδικά αν κάποιος είναι σε θέση να πληρώσει πολλά χρήματα.

Καθώς περνούσε η ώρα μετά το ξεπούλημα των εισιτηρίων για το «Avengers: Endgame», άρχισαν να εμφανίζονται στο eBay οι πρώτες καταχωρήσεις των πολυπόθητων εισιτηρίων, οι οποίες μάλιστα ολοένα και πλήθαιναν, ενώ παράλληλα οι τιμές τους αυξάνονταν ραγδαία. Κυμαίνονταν, μάλιστα, από 100 μέχρι και 500 δολάρια για ένα μόνο εισιτήριο.

Η ταινία «Avengers: Endgame» σκηνοθετήθηκε από τους Anthony και Joe Russo, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Benedict Wong, Jon Favreau, και Bradley Cooper. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες 24 Απριλίου.