Πού εντοπίζονται τα 3.833 κρούσματα- Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Πού εντοπίζονται τα 3.833 κρούσματα- Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Ασθενοφόρο φθάνει στην ιδιωτική κλινική Ταξιάρχαι, στο Περιστέρι, για να συνεχίσουν τη θεραπεία τους στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020. Για ενδεχόμενη κακουργηματικού βαθμού παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, θα διενεργηθεί η εισαγγελική έρευνα για τις δύο ιδιωτικές κλινικές στην Αττική σε Περιστέρι και Γλυφάδα, στις οποίες εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού σε ασθενείς και προσωπικό. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, όμως κάτω από 4.000, είναι τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.833 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις του φονικού ιού.

Αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, όμως κάτω από 4.000, είναι τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.833 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις του φονικού ιού.

Σταθερά, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά στην κατανομή των κρουσμάτων, συγκεντρώνοντας σχεδόν τις μισές μολύνσεις από τις συνολικές της χώρας. Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, ενώ πονοκέφαλο προκαλεί και η Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφει 1.861 νέα κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα 521. Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων καταγράφει και η Λάρισα με 127 μολύνσεις.

Ακόμα, πονοκέφαλο στους επιστήμονες προκαλούν η Αχαΐα με 83 κρούσματα, καθώς και η Κοζάνη με 80.

Δείτε αναλυτικά: