Πού πηγαίνουν διακοπές οι φαν του «Game of Thrones»;

Πού πηγαίνουν διακοπές οι φαν του «Game of Thrones»;

Δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο για την έκτη σεζόν του Game of Thrones; Δείτε πού πρέπει να κατευθυνθείτε!

Για όλους εσάς που αδημονείτε για τον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» και το νέο δίλεπτο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας δεν σας αρκεί, οι φανατικότεροι φαν της σειράς έχουν τη λύση! Μπορείτε να επισκεφθείτε μέρη του κόσμου, όπου έχουν γυριστεί σειρά επεισοδίων του «Game of Thrones», τα οποία προσφέρουν πακέτα τουριστικών περιηγήσεων στα τοπία που λατρέψατε μέσα από τη σειρά.

Ελάτε να γνωρίσουμε ποιες περιοχές είναι αυτές!

1) Βόρεια Ιρλανδία

Η Βόρεια Ιρλανδία προσφέρει πολλές επιλογές τοπίων στους συντελεστές της σειράς. Επίσης, φιλοξενεί τα στούντιο του Μπέλφαστ όπου γυρίζονται πολλές εσωτερικές σκηνές τις σειράς. Τα πακέτα περιήγησης στην περιοχή ξεκινούν από τα 38 δολάρια ανά άτομο και μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 392.

2) Ισπανία και Μαρόκο

Δεκαήμερα πακέτα διακοπών στην Ισπανία και το Μαρόκο προσφέρουν πολλά ταξιδιωτικά πρακτορεία για τους λάτρεις της σειράς. Ωστόσο, το ταξίδι δεν είναι ιδιαιτέρως οικονομικό: οι τιμές ξεκινούν από τα 4,699 δολάρια κατ’ άτομο.

3) Κροατία

Πολλές από τις πλέον εντυπωσιακές σκηνές της σειράς έχουν γυριστεί με φόντο την κροατική ύπαιθρο. Δεν είναι λίγα τα ταξιδιωτικά γραφεία που προσφέρουν πακέτα περιηγήσεων σε σημεία όπου γυρίζονται σκηνές της σειράς. Για μία μονοήμερη εκδρομή ίσως χρειαστεί να δαπανήσετε 142 δολάρια κατ’ άτομο.

4) Ισλανδία

Η Ισλανδία είναι η χώρα που έχει φιλοξενήσει ίσως περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη το καστ της σειράς. Η χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην βιομηχανία του κινηματογράφου δεν θα μπορούσε παρά να έχει οργανώσει πακέτα περιηγήσεων στα μέρη όπου γυρίζονται σκηνές του «Game of Thrones». Οι τιμές ξεκινούν από τα 664 δολάρια και φτάνουν τα 1.382.