Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ή στις περιοχές που θέτουν υποψηφιότητα, θα βρεθούν την Κυριακή (25/01) για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, οι αρχηγοί των κομμάτων.

Πιο αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στο νησάκι των Ιωαννίνων (12:30) ενώ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 661o εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Στα Χανιά θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Στην Καλλιθέα θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου) θα ψηφίσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β’ Αθηνών.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, στο Λόφο Αξιωματικών.

Στις ιδιαίτερες πατρίδες τους αλλά και στις περιοχές που θέτουν υποψηφιότητα, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί.