Πού θα ταξιδέψουν του Αγίου Βαλεντίνου οι ερωτευμένοι;

Πού θα ταξιδέψουν του Αγίου Βαλεντίνου οι ερωτευμένοι;

Το Λονδίνο πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της airtickets, 18% περισσότεροι ερωτευμένοι ταξιδιώτες επέλεξαν φέτος να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια και να ταξιδέψουν με το άλλο τους μισό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δημοφιλέστερος προορισμός, για την ημέρα των ερωτευμένων το 2017, αναδείχτηκε το Λονδίνο και ακολουθούν η Ρώμη, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ και το Βερολίνο. Το Παρίσι, το οποίο κατείχε παραδοσιακά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ερωτευμένων, το 2017 έχει την 10η θέση.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ευνοούν τους ταξιδιώτες, καθώς παρουσιάζουν μείωση κατά 9,5%, σε σχέση με το 2016. Οι τιμές, για να ταξιδέψει ένα ζευγάρι, μεταξύ 10 και 16 Φεβρουαρίου, κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 190€ ανά κράτηση μετ’ επιστροφής. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων της airtickets®, η χαμηλότερη τιμή κράτησης είναι μόλις 24€ με προορισμό τη Σόφια,  ενώ η υψηλότερη τιμή διαμορφώνεται στα 1.943€ με προορισμό το Ρίο Ντε Τζανέιρο!

*Τα στοιχεία αφορούν κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα από την ιστοσελίδα airtickets.gr μέχρι τις 09.02.2017 για αναχωρήσεις από 10–16 Φεβρουαρίου 2017.