Premier Capital Hellas: Επενδύσεις στην ελληνική αγορά για τη διεύρυνση του δικτύου εστιατορίων McDonald’s

Premier Capital Hellas: Επενδύσεις στην ελληνική αγορά για τη διεύρυνση του δικτύου εστιατορίων McDonald’s
Photo:
Από το 2011 που η Premier Capital Hellas ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας.

Στη διεύρυνση του δικτύου εστιατορίων McDonald’s στην ελληνική αγορά προχωρά η Premier Capital Hellas. Συγκεκριμένα, η εταιρεία επένδυσε 1,2 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέου εστιατορίου στη Βάρη, στο οποίο απασχολούνται 35 εργαζόμενοι.

Ως Developmental Licensee για την Ελλάδα, η Premier Capital Hellas συνεχίζει το πρόγραμμά της για την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Μέσα στην επόμενη τριετία, σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία έντεκα νέων εστιατορίων και τη δημιουργία 400 νέων θέσεων εργασίας.

Από το 2011 που η Premier Capital Hellas ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας και συγκεκριμένα για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και γενικότερα επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία σε ολόκληρο το δίκτυο.