Πρεμιέρα την 1η Μαρτίου για το νέο δίκτυο «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη»

Πρεμιέρα την 1η Μαρτίου για το νέο δίκτυο «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη»
Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης , Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016. Υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Σκλαβενίτης, των Τραπεζών και της Μαρινόπουλος, η συμφωνία των όρων του σχεδίου εξυγίανσης της τελευταίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Πώς θα κινηθεί η απορρόφηση των 361 της αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Η 1η Μαρτίου αποτελεί την επίσημη πρώτη της λειτουργίας της «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», η οποία θα απορροφήσει το δίκτυο 361 καταστημάτων της «Μαρινόπουλος», όπως αναφέρει επιστολή της διοίκησης της Σκλαβενίτης προς προμηθευτές, σχετικά με τους κεντρικούς αποθηκευτικούς χώρους όπου θα πραγματοποιούνται οι παραδόσεις εμπορευμάτων.

Στελέχη της «Σκλαβενίτης» επικοινωνούν τις τελευταίες ημέρες τηλεφωνικά με τις εταιρείες, προκειμένου να υπάρξει προφορική ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων τροφοδοσίας των καταστημάτων, καθώς, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας στους προμηθευτές, «ξεκινάμε».

Ήδη σε ορισμένα σούπερ μάρκετ της πρώην Carrefour – όπως αυτό των Αμπελοκήπων ή αυτό του Αλίμου – γίνονται εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης προκειμένου να  λειτουργήσουν μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες σαν Σκλαβενίτης.