Πρίγκιπας Harry: Έκανε 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον θάνατο της Diana

Πρίγκιπας Harry: Έκανε 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον θάνατο της Diana
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση της αμερικανικής τράπεζα JP Morgan, όπου έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την Meghan Markle σχεδόν ένα μήνα μετά το Megxit.

Δημοσίευμα του New York Post αναφέρει πως, μεταξύ άλλων, ο Harry μίλησε για τόσο πως τον επηρέασαν τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας του ηλικίας και ότι για 7 χρόνια έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας του:

«Ο Harry μίλησε για την ψυχική υγεία και για το γεγονός ότι κάνει θεραπεία για τα τελευταία χρόνια για να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Μίλησε για το πόσο τον επηρέασαν στη ζωή του όσα συνέβησαν στην παιδική του ηλικία και για το ότι μιλάει ανοιχτά σε ειδικό στην ψυχική υγεία. Επίσης σχολίασε και το Megxit, λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την Meghan αλλά ότι δεν μετανιώνει την απόφαση να απομακρυνθούν γιατί θέλει να προστατέψει την οικογένειά του. Δεν θέλει η Meghan και ο γιος τους Archei να περάσουν ότι πέρασε εκείνος ως παιδί» αναφέρει η πηγή του New York Post.

Πηγή: instyle.gr