Προαιρετικά ανοικτά τα καταστημάτα στην Αθήνα την Κυριακή

Προαιρετικά ανοικτά τα καταστημάτα στην Αθήνα την Κυριακή
Κόσμος στην οδό Ερμού έξω από εμπορικά καταστήματα , Κυριακή 16 Μαΐου 2021. Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ για τις επόμενες δύο Κυριακές του Μαΐου σύμφωνα με σχετική απόφαση της κυβέρνησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου, με προτεινόμενο από τον σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00 – 18:00, σύμφωνα με ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών προς το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους.

Όπως αναφέρεται ακόμη στην σχετική ανακοίνωση, από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνονται οι καταναλωτές «να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες».

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι στις 16 Ιουλίου ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: