Πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ «βγάζει στο σφυρί» αναμνηστικά από το ειδύλλιό τους στο κολέγιο

Πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ «βγάζει στο σφυρί» αναμνηστικά από το ειδύλλιό τους στο κολέγιο
epa08855472 SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk poses after arriving on the red carpet for the Axel Springer award, in Berlin, Germany, 01 December 2020. EPA/HANNIBAL HANSCHKE / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μεταξύ αυτών βρίσκεται και μια χειρόγραφη κάρτα γενεθλίων που δημοπρατείται για πάνω από 10.000 δολάρια.

της Betty Hou

Η πρώην κοπέλα του Έλον Μασκ πουλά μερικά αναμνηστικά από τη σχέση τους στο κολέγιο – και αποδεικνύονται αρκετά δημοφιλή.

Η Jennifer Gwynne, η οποία έβγαινε με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου όταν σπούδαζαν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, δημοπρατεί μια συλλογή φωτογραφιών και άλλα αναμνηστικά στην πλατφόρμα RR Auction με έδρα τη Βοστώνη. Διατίθενται 18 φωτογραφίες που απαθανατίζουν τις νεανικές στιγμές του δισεκατομμυριούχου ως φοιτητή, μια χειρόγραφη κάρτα γενεθλίων και ένα χρυσό κολιέ που είχε χαρίσει ο Μασκ στην τότε κοπέλα του.

Από το βράδυ της Κυριακής, η κάρτα γενεθλίων – με την υπογραφή “Love, Elon” – είχε αγγίξει τα 10.000 δολάρια με 23 προσφορές.

Μετά από την κάρτα, αμέσως δημοφιλέστερο αποδεικνύεται το κολιέ το οποίο συνοδεύεται από ένα σμαράγδι από το ορυχείο της Ζάμπιας που ανήκε στον πατέρα του Μασκ, Errol, έναν Νοτιοαφρικανό developer ακινήτων. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν άγνωστα στιγμιότυπα ενός νεαρού Musk να κάνει παρέα με φίλους, να χαζεύει στον κοιτώνα και να αγκαλιάζει την Gwynne.

Σύμφωνα με την Independent, η Gwynne, η οποία έβγαινε με τον Μασκ για μια περίοδο το 1994, αποφάσισε να πουλήσει τα αντικείμενα για να συγκεντρώσει χρήματα για τα δίδακτρα του θετού της γιου της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντικείμενα που συνδέονται με διάσημους επιχειρηματίες πωλούνται στον ιστότοπο της RR Auction. Η εταιρεία δημοπράτησε το πρώτο πρωτότυπο Apple-1 του Steve Jobs τον Αύγουστο για σχεδόν 680.000 δολάρια.

Σε μια συνέντευξη στην Insider Edition, η Gwynne είπε ότι το μελλοντικό αφεντικό της Tesla Inc. οραματιζόταν ήδη τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ έβγαιναν πριν από σχεδόν 30 χρόνια. «Μιλούσε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μιλούσε για εναλλακτικές πηγές καυσίμων», είπε σε ένα βίντεο Tweet της Insider Edition.

Πηγή: fortune.com