Το project που «τίναξε» το Kickstarter στον αέρα

Το project που «τίναξε» το Kickstarter στον αέρα
Photo:

Ένα «κουλ» ψυγείο που κατάφερε να μαζέψει πολλά εκατομμύρια και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ χρηματοδότησης!

Τι κι αν οι επιστήμονες λέγανε πως η φορετή τεχνολογία θα είναι η πράξη δεν το επαληθεύει. Το κοινό δε φαίνεται να θέλει «έξυπνα γυαλιά» ή «έξυπνα ρολόγια». Θέλει ένα ψυγείο που να φτιάχνει μαργαρίτες, ενώ ταυτόχρονα παίζει μουσική από τα μεγάφωνα και φορτίζει το κινητό σας!

Όλα αυτά τα προσφέρει το «The Coolest Cooler», ένα ψυγείο με ενσωματωμένο μπλέντερ για να φτιάχνετε τα κοκτέιλ σας, αδιάβροχα ηχεία , θήρες USB, φώτα LED και άλλα χαρακτηριστικά.

Το project του Ryan Grepper ολοκλήρωσε τη καμπάνια του στη πλατφόρμα crowdfunding, Kickstarter, το Σάββατο συγκεντρώνοντας 13.285.226 δολάρια.

Πολύ σωστά ακούσατε, περισσότερα από 62.οοο άτομα πίστεψαν σε αυτό το «μαγικό ψυγείο» και αποφάσισαν να δωρίσουν χρήματα καθιστώντας το ως το πιο επιτυχημένο project του Kickstarter.

Μέσα σε 52 ημέρες το προϊόν κατάφερε να «σπάσει» το προηγούμενο ρεκόρ των 10.2 εκατ. δολαρίων που κατείχε το Pebble smartwatch από το 2012.

Το «Coolest Cooler» θα βγει προσεχώς στην αγορά στη τιμή των 299 δολαρίων, ενώ για εκείνους που δώρισαν περισσότερα από 165 δολάρια θα υπάρξει μια μεγάλη έκπτωση – τη στιγμή που οι «μέγα χορηγοί» άνω των 2.000.000 θα έχουν μια δωρεάν διοργάνωση πάρτι!

Ο σχεδιαστής του είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν ανεπιτυχώς να μαζέψει χρήματα για τη δημιουργία του προϊόντος, ενώ μετά το τέλος της καμπάνιας δήλωσε πως αισθάνεται προσωπική ευθύνη για τον καθένα που στήριξε την ιδέα του και δεσμεύτηκε να κάνει το ψυγείο αυτό που λέει το όνομα του – το πιο κουλ προϊόν.

1/3

 Διαβάστε ακόμα:

Πώς να βγάλετε εκατομμύρια στο Kickstarter

Τα πιο επιτυχημένα projects του Kickstarter

Kickstarter: «Έσπασε» το όριο του 1 δισ. δολαρίων