Προκηρύχθηκαν νέες θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Προκηρύχθηκαν νέες θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Δείτε για ποιες ειδικότητες ζητούνται υπάλληλοι.

Προσλήψεις νέων σε διάφορες ειδικότητες έχει προκηρύξει ο ΟΤΕ σε πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής ειδικότητες:

-Τεχνικοί Πεδίου στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε Ακαρνανία, Αρκαδία, Καβάλα, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Σέρρες, Φθιώτιδα, Χανιά και Χίο.

-B2B Account Managers στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

-Tεχνικοί Υπηρεσιών & Υπηρεσιακών Συστημάτων στον Νομό Αττικής.

-Πωλητές καταστημάτων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ, αναφέρει πως μαζί με τις προσλήψεις του 2013 και 2014, ο όμιλος θα έχει προσλάβει πάνω από 2.000 νέους και νέες μέσα σε 2,5 χρόνια. Σε αυτή τη φάση, δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των προσλήψεων που θα κάνει σε αυτή τη φάση ο ΟΤΕ.

Ο όμιλος ΟΤΕ υποδέχεται τους νέους εργαζομένους με ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!». Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του ομίλου ΟΤΕ με επίκεντρο τον πελάτη.

Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις προσλήψεις μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ και τις απαιτήσεις των θέσεων στην ιστοσελίδα της επιχείρησης.