Προκρίθηκε στους «16» του «Citi Open» ο Τσιτσιπάς (Βίντεο)

Προκρίθηκε στους «16» του «Citi Open» ο Τσιτσιπάς (Βίντεο)
epa07302396 Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his men's singles fourth round match against Roger Federer of Switzerland at the Australian Open Grand Slam tennis tournament in Melbourne, Australia, 20 January 2019. EPA/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε καλά στο τουρνουά του «Citi Open», επικρατώντας με 2-0 σετ του Τόμι Πολ, περνώντας έτσι στους «16» της διοργάνωσης.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του «Citi Open» επικρατώντας του Αμερικανού, Τόμι Πολ με 2-0 σετ (6-3, 7-5), παίρνοντας έτσι την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία) και τον Ζαν Λενάρτ Στρουφ (Γερμανία). Ο 20χρονος τενίστας βρήκε τα πατήματα και τον ρυθμό του από νωρίς στο πρώτο σετ και με ωραίο τένις έκανε σχετικά εύκολα, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, το 1-0 βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο του.

Στο δεύτερο σετ όμως όλα άλλαξαν και ο Πολ μπήκε πολύ καλύτερα αιφνιδιάζοντας τον Έλληνα τενίστα και παίρνοντας το προβάδισμα με 5-3, φτάνοντας έτσι μια «ανάσα» από την κατάκτηση του. Ο Τσιτσιπάς όμως δεν το έβαλε κάτω και με μια μεγάλη αντεπίθεση έκανε ένα σερί 4-0 στα γκέιμ κερδίζοντας έτσι το σετ, αλλά και το ματς.