Πρόταση για ταινία: «Ένα φανταστικό σπίτι»

Πρόταση για ταινία: «Ένα φανταστικό σπίτι»

Ο Στιβ Κούγκαν και ο Πολ Ραντ ζωντανεύουν ιδανικά στο πανί αυτό το ξεκαρδιστικό και ιδιόρρυθμο ζευγάρι.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο αυτάρεσκος, εγωκεντρικός και αμετανόητα ανώριμος Εράσμους  είναι ο λαμπερός παρουσιαστής μιας επιτυχημένης μαγειρικής εκπομπής  σε παραγωγή του ταλαίπωρου συζύγου του Πολ  με έδρα το εξωτικό Σάντα Φε. Η ιδιόρρυθμη και μάλλον δυσλειτουργική καθημερινότητα του ζευγαριού, που τσακώνεται συνεχώς, θα ανατραπεί όταν ο δεκάχρονος εγγονός του Εράσμους, Μπιλ μετακομίσει μαζί τους.

Ο Στιβ Κούγκαν και ο Πολ Ραντ ζωντανεύουν ιδανικά στο πανί αυτό το ξεκαρδιστικό και ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Η χημεία τους είναι απίστευτη στον φακό, ενώ πρόκειται σίγουρα για δύο κωμικές ιδιοφυίες.

Μια ταινία με καρδιά

«Το «Ένα Φανταστικό Σπίτι» είναι η πιο προσωπική ταινία που έχω κάνει ποτέ» λέει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Άντριου Φλέμινγκ για την ταινία. «Είναι μυθοπλασία, αλλά έχει ιδέες, χαρακτήρες και στιγμές που έχω περάσει». Η μεταφορά της προσωπικής του ιστορίας στη μεγάλη οθόνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού πήρε πάνω από μια δεκαετία από τη σύλληψη μέχρι την παραγωγή, σύμφωνα με τον Φλέμινγκ. Η ιδέα πήγασε από διαφορετικά μέρη, αφού αρχικά ο δημιουργός είχε γράψει ένα σκαρίφημα με τους δύο κεντρικούς ήρωες, αλλά στην πορεία αποφάσισε να προσθέσει το στοιχείο του παιδιού. Αυτό προέκυψε από την προσωπική εμπειρία του Φλέμινγκ με το παιδί από το προηγούμενο γάμο του συντρόφου του. Δεν είναι ακριβώς αυτοβιογραφικό φιλμ, αλλά ποτισμένο με την αλήθεια της δικής του ζωής.

Διαβάστε την συνέχεια στο Solife.gr