Πρώτη επιλογή η Delphi Beer για τους Έλληνες

Πρώτη επιλογή η Delphi Beer για τους Έλληνες

 Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη Ελληνική μπύρα αναδείχθηκε το προϊόν της εταιρίας ΕΛΙΞΗ Α.Ε.

Η Delphi Beer είναι η καλύτερη ελληνική μπύρα και με τη «βούλα». Οι συμμετέχοντες στη διαδικτυακή ψηφοφορία του Beerbartender ανέδειξαν την Delphi Beer ως την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη Ελληνική μπύρα για το 2013. Επίσης, απέσπασε το πρώτο βραβείο της καλύτερης συσκευασίας και ετικέτας μπύρας για την προηγούμενη χρονιά.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου απονεμήθηκαν τα βραβεία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ιστοσελίδα beerbartender.gr. Οι χρήστες του διαδικτύου, ψήφισαν ηλεκτρονικά τις καλύτερες κατά τη γνώμη τους επιλογές, ανάμεσα στις περισσότερες μπύρες που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, αναδεικνύοντας την Delphi Beer ως την κορυφαία επιλογή στις δύο προαναφερόμενες κατηγορίες.
Στους νικητές της βραδιάς, συγκαταλέγονται ακόμη η Septem για το βραβείο καλύτερης Ελληνικής μικροζυθοποιίας και η Deals για το βραβείο καλύτερης εισαγωγικής εταιρίας μπύρας.

Διαβάστε ακόμα: Στόχος η κορυφή, κατάληξη η καταστροφή

Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, μη παστεριωμένη, διπλής ζύμωσης που ζυμώνεται με τον παραδοσιακό τρόπο στο μπουκάλι. Έχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας βύνης. Κυριαρχούν τα αρώματα της ακακίας και του άνθους πορτοκαλιάς σε ισορροπία με το λεπτό άρωμα λυκίσκου.

H Delphi Beer αποτελεί το πρώτο προϊόν της εταιρίας ΕΛΙΞΗ Α.Ε., το οποίο και διατίθεται στην Ελληνική αγορά από το καλοκαίρι του 2013, σε μη επιστρεφόμενες φιάλες των 750ml, ενώ από τον Απρίλιο θα κυκλοφορεί και σε μικρή φιάλη 375 ml.