Το πρώτο εγγονάκι της υποδέχτηκε η οικογένεια Κλίντον

Το πρώτο εγγονάκι της υποδέχτηκε η οικογένεια Κλίντον

Μέσω Twitter ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της η Τσέλσι Κλίντον.

«Ο Μαρκ και εγώ είμαστε γεμάτοι αγάπη, θαυμασμό και ευγνωμοσύνη καθώς γιορτάζουμε τη γέννηση της κόρης μας, της Σάρλοτ Κλίντον Μεζβίνσκι», ανέφερε η Τσέλσι Κλίντον στον λογαριασμό της, αναφερόμενη στον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι.

Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε με τον τρόπο αυτό σήμερα ότι γέννησε ένα κοριτσάκι, το πρώτο της παιδί. Το μήνυμα αυτό αναπαρήγαγαν μέσω Twitter τόσο ο Μπιλ όσο και η Χίλαρι, που απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι από τη μοναχοκόρη τους.

Η Τσέλσι, 34 ετών, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο όταν συμμετείχε με τη μητέρα της σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες.

Στα τέλη Αυγούστου είχε ανακοινώσει ότι τερματίζει τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, όπου εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Τότε η Τσέλσι είχε εξηγήσει ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στο έργο της για το Ίδρυμα Κλίντον και στη μητρότητα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε διαβεβαιώσει την Τρίτη ότι είναι έτοιμος να στείλει την προεδρική φρουρά για να συνοδεύσει την Τσέλσι και να της ανοίξει τον δρόμο προς το μαιευτήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Γαλλ. Πρακτορείο