Το πρώτο κατάστημα της ActionAid ανοίγει στην Ελλάδα

Το πρώτο κατάστημα της ActionAid ανοίγει στην Ελλάδα

Ένας νέος χώρος στη καρδιά της πόλης θα αποτελέσει την ευκαιρία για δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό να βοηθηθούν όσα παιδιά το έχουν ανάγκη.

Το eshop ActionAid δεν ήταν αρκετό! Από την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. θα εγκαινιαστεί το πρώτο κατάστημα ActionAid στην Ελλάδα και είστε όλοι καλεσμένοι για να γνωριστούμε από κοντά. Το νέο κατάστημα βρίσκεται Βεΐκου 2, στο Κουκάκι και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ενισχύουν το έργο της διεθνούς οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο κατάστημα οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα προϊόντα που διατίθενται ήδη μέσω του eshop της ActionAid αλλά και πολλά περισσότερα: μια μεγάλη γκάμα από T-shirts unisex, γυναικεία και παιδικά, ρούχα βρεφικά, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και τρόφιμα Fair Trade, αλλά και Ελλήνων παραγωγών. Μοντέρνα σχέδια και πρωτότυπα δώρα περιμένουν κάθε επισκέπτη.

Οι σειρές προϊόντων Fair Trade και των Ελλήνων παραγωγών θα εμπλουτιστούν και οι επισκέπτες του καταστήματος θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ορισμένες από τις λιχουδιές πριν τις αγοράσουν. Μεγάλη ποικιλία από υπέροχες μαρμελάδες, αγνό μέλι, σάλτσες και σοκολάτες από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο θα διατίθενται στα ράφια του καταστήματος ActionAid.

Ο νέος χώρος θα αποτελέσει την ευκαιρία για δράσεις και εκδηλώσεις ώστε να γίνει πόλος έλξης για όλους όσους θέλουν οι αγορές τους να έχουν ένα μεγαλύτερο αντίκρισμα.

Το κατάστημα της ActionAid βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν το κατάστημα του Fair Trade. Oι ώρες λειτουργίας του είναι: Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 11.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., Τετάρτη 11.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ., Σάββατο 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. και Δευτέρα κλειστά.

Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Απριλίου στις 7.00 μ.μ. στο κατάστημα της ActionAid που βρίσκεται Βεΐκου 2, κοντά στο μετρό Ακρόπολη.

Διαβάστε ακόμα:

Πιο λίγα και πιο φτωχά τα παιδιά στην Ελλάδα του 2014

Συρία: 5,5 εκατ. παιδιά χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια

UNICEF: Αδήλωτο 1 στα 3 παιδιά