Πρώτο συνέδριο για τη χορηγία στην Ελλάδα

Πρώτο συνέδριο για τη χορηγία στην Ελλάδα

Η Focus On Sports θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα δεδομένα και στατιστικές αναλύσεις για την αξία και τις προοπτικές μιας χορηγίας.

Η αθλητική εταιρεία marketing Focus On Sports, μέλος της European Sponsorship Association (ESA), διοργανώνει το πρώτο συνέδριο για τη χορηγία, με την ονομασία «Choregeo» 1st Sponsorship Conference, στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, στο Μαρούσι.

To «Choregeo» 1st Sponsorship Conference, θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα δεδομένα και στατιστικές αναλύσεις για την αξία και τις προοπτικές μιας χορηγίας μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες ομιλίες ξεχωριστών και σημαντικών προσωπικοτήτων που έχουν δώσει το απαραίτητο added value στην έννοια της χορηγίας μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα αναλυθούν μεταξύ άλλων θεματικές ενότητες όπως: «Χορηγία & Αθλητικός Τουρισμός», «Χορηγία και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», «Χορηγία και Δικαιώματα Ονομασίας», «New & Social Media in Sponsorship» κ.α.

Διαβάστε ακόμη: ΙΟΒΕ: Ανάκαμψη της οικονομίας και της νέας επιχειρηματικότητας

To «Choregeo» 1st Sponsorship Conference, θα περιλαμβάνει, κεντρικούς ομιλητές που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στον χώρο του αθλητισμού, απ’ όλον τον κόσμο (NBA, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κ.α.), όπως ο Toby Hester (ESA/BP Castrol), Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές από διαφορετικά αθλήματα, καταξιωμένες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, του τουρισμού και των μέσων ενημέρωσης καθώς και στελέχη ομοσπονδιών.

Επίσης, στο συνέδριο θα παρουσιάσουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους, στελέχη πολυεθνικών εταιρειών που επενδύουν και δραστηριοποιούνται στην χορηγία, όπως ο Brand Manager της The North Face, Μανώλης Μαυροειδής -εταιρείας που επενδύει δυναμικά στο χώρο του βουνού και της υπαίθρου-, ο οποίος θα συμμετέχει στην ενότητα «Χορηγία & Βουνό», ενώ παράλληλα, καθηγητές πανεπιστημίων θα εκφράσουν τις απόψεις τους.

Διαβάστε ακόμη: Επιχειρησιακό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων από τον ΣΕΒ

Το συντονισμό των θεματικών ενοτήτων θα αναλάβουν καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και στελέχη με μεγάλη εμπειρία στην εκάστοτε θεματολογία.

Όσοι παρακολουθήσουν το «Choregeo» 1st Sponsorship Conference θα λάβουν και την απαραίτητη βεβαίωση συμμετοχής τους, με το πέρας του συνεδρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες και εκπλήξεις που θα αφορούν στο συνέδριο, θα ανακοινωθούν σύντομα.