Πρώτο στις πωλήσεις το νέο σόλο άλμπουμ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Πρώτο στις πωλήσεις το νέο σόλο άλμπουμ του Πολ ΜακΚάρτνεϊ
epa06827921 (FILE) - British singer and songwriter Paul McCartney performs at NIB Stadium in Perth, Australia, 02 December 2017 (reissued 21 June 2018). According to media reports, Paul McCartney will release his first album in five years on 07 September 2018. The title of the album is 'Egypt Station'. EPA/RICHARD WAINWRIGHT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από τις 7 Σεπτεμβρίου αφότου κυκλοφόρησε, πάνω από 153.000 αντίτυπα του «Egypt Station» πωλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ κατάφερε να μπει στην κορυφή του γνωστού αμερικανικού μουσικού περιοδικού Billboard που καταγράφει την κυκλοφορία των δίσκων, με το τελευταίο σόλο άλμπουμ του «Egypt Station». Μία πρωτιά για τον Σερ Πολ μέσα σε 36 χρόνια.

Ο 76χρονος μπασίστας των θρυλικών Beatles κυκλοφόρησε το 17ο σόλο άλμπουμ του, ένα έργο με 16 συναρπαστικά τραγούδια το οποίο εξαίρουν κριτικοί και κοινό, ενώ παραγωγός είναι ο Γκρεκ Κέρστιν, ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της Αντέλ.

Είναι η πρώτη φορά από το «Tug of War» το 1982 που ένα άλμπουμ του τραγουδιστή του Λίβερπουλ μπαίνει στην πρώτη θέση του αμερικανικού καταλόγου πωλήσεων. Από τις 7 Σεπτεμβρίου αφότου κυκλοφόρησε, πάνω από 153.000 αντίτυπα του «Egypt Station» πωλήθηκαν στις ΗΠΑ.

Ο γνωστός «Μάκα» δεν φείσθηκε προσπαθειών και μέσων για να προωθήσει το άλμπουμ του στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλαπλασιάζοντας τις συνεντεύξεις και τις εμφανίσεις στα πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ προγράμματα τύπου «Late Night».