Το πρώτο ξενοδοχείο-υποβρύχιο «σαλπάρει»!

Το πρώτο ξενοδοχείο-υποβρύχιο «σαλπάρει»!

Με 292.000 δολάρια τη νύχτα μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική υποθαλάσσια εμπειρία. 

Το 1966 οι Beatles είχαν τραγουδήσει We all live in a yellow submarine. 48 χρόνια αργότερα το τραγούδι γίνεται πραγματικότητα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σας ρωτάνε ποιο θα ήταν απίθανο μέρος που θα θέλατε να ταξιδέψετε. Στον Αμαζόνιο, στο φεγγάρι; Κάποιοι είπαν στον ωκεανό και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Oliver’s Travels το πήρε σοβαρά υπ’ όψιν.

Δείτε ακόμα: Τα πιο… ασυνήθιστα ξενοδοχεία

Η εταιρεία ξεκίνησε πριν μια δεκαετία με προσφέροντας στα ζευγάρια ταξίδια σε παραδοσιακά κάστρα της Γαλλίας, αλλά για την επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας της ο προορισμός άλλαξε. Το νέο πακέτο ταξιδιών με το όνομα Mile Low Club υπόσχεται στα ζευγάρια μια μοναδική υποβρύχια εμπειρία και απευθύνεται σε όσους θέλουν ξεφύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα διακοπών.

Το εν λόγω υποβρύχιο βρίσκεται αγκυροβολημένο στην Καραϊβική και για να περάσεις τη πόρτα του Lovers Deep πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη. Όσο βαθιά, δηλαδή, βρίσκεται και το πρωτότυπο αυτό κατάλυμα.

Δείτε ακόμα: Τα καλύτερα νησιά του κόσμου για διακοπές

Η διαμονή θα κοστίζει 292.000 δολάρια τη νύχτα, αλλά κανένας δεν έχει καταβάλλει αυτό το ποσό ακόμα – παρόλο που είναι διαθέσιμο από τις 14 Φεβρουαρίου. Οι υπεύθυνοι δεν χάνουν όμως τη πίστη τους πως σύντομα το υποβρύχιο θα σφύζει από ζωή, αφού ήδη έχουν 5 σοβαρές προσφορές.

Ποιες είναι όμως οι παροχές; Πληρώνοντας το ποσό των 292.000, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διακοσμήσουν όλους τους χώρους του διαστημόπλοιου όπως εκείνοι επιθυμούν. Προσοχή όμως, στη τιμή δε περιλαμβάνονται τα εισιτήρια για να μεταβείς στο τροπικό νησί.