Πρωτοποριακή mobile εφαρμογή της Allianz σε συνεργασία με την Μ-STAT

Πρωτοποριακή mobile εφαρμογή της Allianz σε συνεργασία με την Μ-STAT

H Allianz αναβαθμίζει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η M-STAT, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των mobile υπηρεσιών, ανέπτυξε για την ασφαλιστική εταιρία Allianz Ελλάδος την ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή Allianz On the Go, για iOS.

Ο διεθνής ασφαλιστικός Όμιλος Allianz με παρουσία σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, εξυπηρετεί 85 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Η Allianz Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Allianz και μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και την υποστήριξη του δικτύου πωλήσεων.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του digital & mobile οικοσυστήματος στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η Allianz Ελλάδος μπήκε δυναμικά στο χώρο του mobile business, με την εφαρμογή Allianz On the Go.

Μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για τους ασφαλιστικούς της συμβούλους. Με το Allianz On the Go στο κινητό ή το tablet τους, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, μπορούν να προσθέσουν αξία στην εμπειρία του πελάτη, παρέχοντας πιο γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Μέσω του Allianz On the Go, η Allianz αναβαθμίζει σημαντικά την εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς βοηθά τους ασφαλιστικούς της συμβούλους να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τις προσφορές ασφάλισης και την επικοινωνία με τους πελάτες τους, άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Allianz On the Go mobile app εδώ: http://www.m-stat.gr/el/portfolio/allianz-on-the-go/