Πρόβλεψη σοκ για 150 δολάρια το πετρέλαιο μπρεντ φέτος

Πρόβλεψη σοκ για 150 δολάρια το πετρέλαιο μπρεντ φέτος
8138328 11.03.2022 An oil pumpjack is seen in Almetyevsk District, Tatarstan, Russia. Maksim Bogodvid / Sputnik (Photo by Maksim Bogodvid / Sputnik / Sputnik via AFP) Photo: AFP
Εφιαλτική πρόβλεψη από τον βετεράνο trader εμπορευμάτων Doug King ότι το βαρέλι το πετρέλαιο μπρεντ μπορεί να φτάσει τα 150 δολάρια φέτος.

Τα 150 δολάρια το βαρέλι θα φτάσει πιθανότατα το πετρέλαιο μπρεντ φέτος, καθώς το σοκ της προσφοράς από τον πόλεμο στην Ευρώπησυμπίπτει με την ανθεκτική ζήτηση από ανθρώπους που επιθυμούν να ταξιδέψουν μετά τον ιό, σύμφωνα με τον βετεράνο trader εμπορευμάτων Doug King.

Το Bloomberg μεταδίδει ότι ο κόσμος έχει λίγες επιλογές για να αντλήσει περισσότερο αργό και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η κατανάλωση απειλείται, είπε ο King, ο οποίος διαχειρίζεται το Merchant Commodity Fund 425 εκατ. δολαρίων, το οποίο απέδωσε 28% τους πρώτους δύο μήνες της τρέχουσας χρονιάς.

«Η ζήτηση καυσίμων αεροσκαφών θα επανέλθει, τα ταξίδια θα επανέλθουν», είπε σε συνέντευξή του. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν χρήματα. Θα πάνε να τα ξοδέψουν, οπότε δεν βλέπω καταστροφή της ζήτησης σε αυτές τις τιμές».

Στις συναλλαγές της Τετάρτης, το αμερικανικό αργό υποχωρεί 0,2%, στα 109 δολάρια ανά βαρέλι και το μπρεντ 0,1%, στα 115 δολάρια.