Ψάχνετε ίντερνετ; Το Facebook θα σας βρει WiFi όπου κι αν είστε!

Ψάχνετε ίντερνετ; Το Facebook θα σας βρει WiFi όπου κι αν είστε!

To διάσημο κοινωνικό μέσο θα σας παρουσιάζει όλες τις κοντινές τοποθεσίες Wi-Fi σε μια λίστα ή σε κάποιο χάρτη.

To περασμένο έτος, το Facebook παρουσίασε ένα χαρακτηριστικό που διευκόλυνε την εύρεση δημόσιων δικτύων Wi-Fi γύρω σας. Σήμερα, το διάσημο κοινωνικό μέσο διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτό για όλους μέσω των εφαρμογών της εταιρείας για κινητά.

Πώς θα το βρείτε; Πατήστε στην καρτέλα «Περισσότερα» και έπειτα επιλέξτε «Εύρεση Wi-Fi». Θα δείτε όλες τις κοντινές τοποθεσίες Wi-Fi σε μια λίστα ή σε κάποιο χάρτη. Εκτός τις ασύρματες συνδέσεις θα βρείτε και πληροφορίες σχετικά για τις επιχειρήσεις που τις φιλοξενούν.

Η νέα λειτουργία του Facebook, Find Wi-Fi θα είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή, και ειδικά αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό και δεν έχετε κάποια σύνδεση δεδομένων. Παρομοίως, η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη εάν χρησιμοποιείτε ένα περιορισμένο πακέτο δεδομένων και προσπαθείτε να χρησιμοποιείτε το Wi-Fi όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφύγετε την καταβολή πρόσθετων τελών.

Σημειώνεται ότι το εργαλείο του κοινωνικού δικτύου εμφανίζει μόνο τα δίκτυα Wi-Fi στα οποία οι επιχειρήσεις επέλεξαν να μοιράζονται τις πληροφορίες τους στο Facebook, οπότε πιθανότατα δεν θα βρείτε όλες τις πιθανές συνδέσεις μέσω της νέας υπηρεσίας.