Ψάχνουν φαν να κάνει μαραθώνιο ταινιών Star Wars για 1.000 δολάρια

Ψάχνουν φαν να κάνει μαραθώνιο ταινιών Star Wars για 1.000 δολάρια
Ο μαραθώνιος περιλαμβάνει όλες τις κλασικές ταινίες και ολοκληρώνεται λίγο πριν προβληθεί η τελευταία ταινία Star Wars saga.

Η σειρά ταινιών Star Wars φτάνει στο τέλος της μέσα στον μήνα και ένας τυχερός φαν θα μπορεί να ξαναδεί όλες τις ταινίες ενώ παράλληλα… πληρώνεται! Το CableTV.com πρόσφατα ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό στον οποίο θα πληρώσει έναν χρήστη του Twitter 1.000 δολάρια προκειμένου να παρακολουθήσει δέκα ταινίες Star Wars ενώ μοιράζεται τις σκέψεις του σε πραγματικό χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο μαραθώνιος περιλαμβάνει όλες τις κλασικές ταινίες και ολοκληρώνεται λίγο πριν προβληθεί η τελευταία ταινία Star Wars.

Η ταινίες που θα περιλαμβάνονται στον διαγωνισμό είναι οι: A New Hope,The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith, The Force Awakens, The Last Jedi, Solo και Rogue One.  Ο νικητής θα μπορεί να παρακολουθήσει τις ταινίες με όποια σειρά επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη σελίδα του διαγωνισμού, θα πάρει περίπου 22 ώρες και 25 λεπτά για να δει κανείς όλες αυτές τις ταινίες, τις οποίες ο νικητής θα λάβει σε μορφή Blu-ray από την CableTV.com. Ο νικητής θα λάβει επίσης και προϊόντα Star Wars: ένα μαγειρικό σκεύος παρασκεύης ποπ-κορν με τη μορφή του R2-D2, μια ολόσωμη πυτζάμα Chewbacca και ένα εκτοξευτή Nerf, Han Solo.

Οι φανς μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους εξηγώντας σε 200 λέξεις ή λιγότερες γιατί είναι οι ιδανικοί Jedi (ή Sith Lord) για τη δουλειά. Το deadline είναι στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο μαραθώνιος ταινιών έχει σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί λίγο πριν την προβολή του τελευταίου κεφαλαίου της 42χρονης πλέον σειράς ταινιών, του «The Rise of Skywalker», στις 20 Δεκεμβρίου.