Ψάχνουν την Αγγελική

Ψάχνουν την Αγγελική

Νέα στοιχεία για τη συνεργό του Ξηρού.

Στοιχεία για τις κινήσεις που πραγματοποίησε η νεαρή κοπέλα, με το όνομα «Αγγελική», προσπαθεί να συλλέξει η Αντιτρομοκρατική, λαμβάνοντας καταθέσεις από όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Μεταξύ των νέων ευρημάτων τα οποία έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές, είναι η μαρτυρία ότι η κοπέλα ενημερωνόταν για την αγορά ποσότητας εύφλεκτου υλικού, αλλά και ακόμη μία όπου αναφέρεται -άγνωστη μέχρι σήμερα- αποθήκη που είχε νοικιαστεί στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος εταιρίας, που εμπορεύεται χημικά και εργαστηριακά είδη, κατέθεσε ότι νεαρή κοπέλα την οποία αναγνώρισε στο πρόσωπο της Αγγελικής, βρέθηκε στο κατάστημα στις 29 Δεκεμβρίου, καθώς ενδιαφερόταν για νιτρομεθάνιο.

Η υπάλληλος, όπως αναφέρει, της εξήγησε ότι πρόκειται για ιδιαίτερα εύφλεκτο υλικό: «Μου απάντησε ότι θα το χρησιμοποιούσε ο θείος της, ο οποίος βρίσκεται στην Εύβοια και ασχολείται με το μοντελισμό. Σε σχετική ερώτησή μου αναφορικά με την ποσότητα που θα χρειαστεί, αυτή μου είπε ότι θα χρειαζόταν 20 ή 40 λίτρα. Εν συνεχεία παρότι μου φάνηκε υπερβολικό το νούμερο για τη συγκεκριμένη χρήση, τη ρώτησα στοιχεία αναφορικά με την εταιρία του θείου της για να κάνω επιβεβαίωση. (…) Διευκρίνησα εκ νέου τις προϋποθέσεις αποδοχής μιας ενδεχόμενης παραγγελίας και εν συνεχεία αποχώρησε. Έως και σήμερα δεν έχει υπάρξει νεότερη επικοινωνία».

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr