Ψηφιακές δράσεις του ReGeneration εν μέσω κορωνοϊού

Ψηφιακές δράσεις του ReGeneration εν μέσω κορωνοϊού
Με βασικό σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration παρέμεινε πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τους νέους της χώρας, προχωρώντας στην ψηφιακή λειτουργία των δράσεών του.

Προσαρμοζόμενο στις νέες συνθήκες κατά την εποχή του κορωνοϊού, το πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης ReGeneration συνεχίζει ψηφιακά τις δράσεις του. Με βασικό σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration παρέμεινε πιστό στη δέσμευσή του να στηρίζει τους νέους της χώρας, προχωρώντας στην ψηφιακή λειτουργία των δράσεών του.

Με υπευθυνότητα, ψυχραιμία και χωρίς καμία έκπτωση στο παραγόμενο αποτέλεσμα, το ReGeneration αποδεικνύει έμπρακτα πως συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στις χιλιάδες των νέων της χώρας μας και τις εκατοντάδες εταιρείες που τους στηρίζουν, καθώς στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους, επέλεξε να μην αναστείλει ή ακυρώσει τη λειτουργία και τις προγραμματισμένες δράσεις του προγράμματος.

Έτσι, πάντα με γνώμονα την προστασία και ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και συνεργατών και με σύμμαχο την τεχνολογία, το ReGeneration προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα πραγματικότητα και ολοκλήρωσε με επιτυχία όλα τα στάδια του 10ου κύκλου του προγράμματος που ήταν σε εξέλιξη.

Τo ReGeneration αποδεικνύει πως ένα πρόγραμμα που μέχρι τώρα απαιτούσε σωματική παρουσία πολλών συμμετεχόντων, μπορεί να διεξαχθεί με επιτυχία ακόμα και ψηφιακά.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνουν:

Το 1ο Virtual Live Assessment Center, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκαν δύο ημέρες συνεντεύξεων 500 υποψηφίων, από 50 στελέχη 40 εταιρειών. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στελέχη και υποψήφιοι συνδέθηκαν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και πραγματοποίησαν όλες τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις με απόλυτη επιτυχία, αναδεικνύοντας τους περίπου 300 φιναλίστ του προγράμματος.

Εξίσου επιτυχημένο ήταν και το στάδιο εκπαίδευσης, το οποίο λόγω συνθηκών τροποποιήθηκε και τελικά οι 300 συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα 3ήμερο Live Virtual Training γεμάτο διαδραστική εμπειρία σε soft skills, συζητήσεις με στελέχη της αγοράς, αλλά και virtual networking, και όλα αυτά από… το σπίτι.

Η εκπαίδευση συμπληρώθηκε από τη δωρεάν διάθεση online μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας LinkedIn Learning, όπου οι συμμετέχοντες ολοκλήρωσαν μαθήματα διάρκειας 14 ωρών σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα ήπιων δεξιοτήτων όπως project management, design thinking, growth mindset, team work αλλα και ενσυναίσθησης και προσαρμοστικότητας. Υπενθυμίζεται ότι το ReGeneration είχε προχωρήσει ήδη από το 2019 σε στρατηγική συνεργασία με το LinkedIn για τη διάθεση online courses σε όλους τους συμμετέχοντές του, προχωρώντας έτσι σε ένα σχήμα συνδυασμού εκπαίδευσης με φυσική αλλά και ψηφιακή παρουσία.

Με την ολοκλήρωση και του σταδίου της εκπαίδευσης, οι 300 νέοι ταλαντούχοι ReGenerators είναι πλέον διαθέσιμοι στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες, ώστε να ξεκινήσουν δυναμικά τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, καθώς ακόμα και σε  αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα αλλά και για την αγορά εργασίας, το ReGeneration συνεχίζει να τους προσφέρει την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν.