Ψηφίστε Αθήνα! Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Προορισμό της Ευρώπης για το 2017

Ψηφίστε Αθήνα! Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Προορισμό της Ευρώπης για το 2017
A group of tourists take a selfie in front of the temple of the Parthenon atop the Acropolis in Athens, Greece July 9, 2015. A race to save Greece from bankruptcy and keep it in the euro gathered pace on Wednesday when Athens formally applied for a three-year loan and European authorities launched an accelerated review of the request. REUTERS/Christian Hartmann - RTX1JO1X Photo:

Για ακόμη μία χρονιά, η ελληνική πρωτεύουσα -μαζί με άλλες 20 υποψήφιες πόλεις- συμμετέχει στο διαγωνισμό που θα αναδείξει τον καλύτερο προορισμό της Ευρώπης.

Η Αθήνα είναι για ακόμη μία φορά υποψήφια ως ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός στον όγδοο διαγωνισμό «EUROPEAN BEST DESTINATIONS 2017» και βρίσκεται ανάμεσα σε 20 υποψήφιες συνολικά πόλεις.

Αναλυτικότερα, στην ίδια κούρσα για το διαγωνισμό που θα αναδείξει τον καλύτερο προορισμό της Ευρώπης είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, η Ρώμη και η Μαδρίτη καθώς και αναπτυσσόμενοι προορισμοί, όπως το Μπονιφάτσιο στην Κορσική και το Γκντασκ στην Πολωνία.

Η ψηφοφορία τρέχει από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η πρώτη θέση σημαίνει θεαματική αύξηση της προβολής της νικήτριας πόλης, μέσω εξασφαλισμένης πρόσβασης σε μέσα ενημέρωσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το περασμένο έτος νικήτρια αναδείχθηκε η πόλη Ζαντάρ της Κροατίας, ενώ η Αθήνα, η οποία έθεσε για τρίτη φορά υποψηφιότητα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ψηφίστε τώρα στο http://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/european-best-destinations-2017/