Ψήφος εμπιστοσύνης του κοινού στο NEWS 24/7 και τον Μάρτιο

Ψήφος εμπιστοσύνης του κοινού στο NEWS 24/7 και τον Μάρτιο
Η αξιοπιστία, η αμεσότητα και η εν γένει νηφάλια στάση του NEWS 24/7 στην καταγραφή της επικαιρότητας μαζί με τα πλούσια πρωτογενή ρεπορτάζ κέρδισαν και πάλι την εμπιστοσύνη των αναγνωστών.

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό brand της 24 MEDIA, NEWS 24/7 συνέχισε την ανοδική του πορεία, καταγράφοντας 7.1 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες για τον μήνα Μάρτιο, προσφέροντας παράλληλα στο αναγνωστικό κοινό νέα προϊόντα (The Magazine – Sunday Edition, Podcasts, 1821), ψύχραιμη και έγκυρη δημοσιογραφία, αλλά και premium content.

Η αξιοπιστία, η αμεσότητα και η εν γένει νηφάλια στάση του NEWS 24/7 στην καταγραφή της επικαιρότητας μαζί με τα πλούσια πρωτογενή ρεπορτάζ κέρδισαν και πάλι την εμπιστοσύνη των αναγνωστών. Από την ψύχραιμη και αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων της Νέας Σμύρνης, στο βίντεο – ντοκουμέντο της αστυνομικής βίας στο Γαλάτσι και από την ανάδειξη της υπόθεσης Cisco στο οδοιπορικό στην απαγορευμένη Μαλεσίνα και την πρωτοποριακή παρουσίαση της νέας Εθνικής Πινακοθήκης.

Το NEWS 24/7 δε σταματά να επενδύει στην έμπειρη ομάδα του η οποία ολοένα αυξάνεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους και αρθρογράφους, όπως οι πρόσφατες προσθήκες των Έλενα Ακρίτα, Γιάννη Μιχελάκη, Νίκο Χριστοδουλάκη, κ.α. αλλά και στο πλούσιο περιεχόμενό του.

Storytelling, video journalism, ειδική ψηφιακή Κυριακάτικη  έκδοση The Magazine – Sunday Edition, θεματικά podcasts όπως ο “Αυτόπτης Μάρτυρας” με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και υψηλού επιπέδου συνεργασίες (πχ με το Πάντειον Πανεπιστήμιο για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821), περιλαμβάνονται στο premium content,  που παρέχει στο κοινό του το NEWS 24/7.

Το NEWS 24/7 εξελίσσεται και επενδύει σε ανθρώπους και νέες πλατφόρμες, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.

NEWS 24/7, στο κέντρο της ενημέρωσης.

*ΠΗΓΗ: GOOGLE ANALYTICS