Ψώνια, καφές, φαγητό και πληρωμές λογαριασμών σε μια μόνο στάση

Ψώνια, καφές, φαγητό και πληρωμές λογαριασμών σε μια μόνο στάση

Εγκαινιάστηκε το νέο πιλοτικό κατάστημα Kiosky’s One Stop All στο Παλαιό Φάληρο.

Στη δημιουργία καταστημάτων με τη συμβολική σημασία One Stop All (όλα σε μια στάση) που θα δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να κάνει τα ψώνια του για το σπίτι, να απολαύσει τον καφέ του, να περιηγηθεί στη «ζεστή γωνιά», από την οποία θα μπορεί να προμηθεύεται σάντουιτς και ζεστές πίτες, ενώ παράλληλα θα μπορεί να πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΗ και ΟΤΕ, ακόμη και τα τέλη κυκλοφορίας του, προβαίνει η Kiosky’s.

Τα Πρότυπα σημεία Kiosky’s One Stop All, μια ιδιαίτερη κατηγορία του δικτύου Kiosky’s, στοχεύουν στην αναβάθμιση της έννοιας του σημείου μικρής λιανικής – παρέχοντας στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία από βασικά είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα μίνι μάρκετ και σε ένα περίπτερο – με έναν μοντέρνο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο, έτσι ώστε να διευκολύνει τις αγορές τους, και να κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή τους σε αυτά.

Το Fortunegreece.com παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο (Λεωφόρος Αμφιθέας 187 & Πικροδάφνης 21), μαζί με φίλους, συνεργάτες και προμηθευτές της Kiosky’s, που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη νέα προσπάθεια της εταιρείας για την αναμόρφωση σημείων λιανικής με τη δημιουργία μίνι πολυκαταστημάτων, εξελιγμένων μοντέλων mini-market, στα οποία ο καταναλωτής θα μπορεί να κάνει τις καθημερινές του αγορές.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε, ένα ζεστό, όμορφο και ταυτόχρονα μοντέρνο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα προσφέρονται στον καταναλωτή πολλαπλές υπηρεσίες» αναφέρει στο fortunegreece.com ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Κωνσταντίνος Μιχαλόπουλος, χαρακτηρίζοντας το concept μοναδικό καθώς συνδυάζει ένα σύγχρονο παντοπωλείο, καφέ, σνακ, είδη περιπτέρου, αλλά και ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών. «Το εγχείρημά μας θεωρείται πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα γι’ αυτό και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Πλέον ο καταναλωτής μπορεί να τα κάνει όλα με μια στάση».

Προσθέτει δε πως αποτελεί το πρώτο πιλοτικό κατάστημα της εταιρείας και πως ο στόχος είναι ως τα τέλη του 2016 να έχουν ανοίξει πάνω από δέκα Kiosky’s One Stop All στην Αθήνα.

Ήδη πέντε καταστήματα βρίσκονται στα «σκαριά» στις περιοχές της Γλυφάδας, τη Φιλοθέη, τον Άλιμο και την Καλλιθέα. Τα σχέδια της διοίκησης της Inkat ΑΕ, που διαχειρίζεται και το εμπορικό σήμα των Kiosky’s, είναι ο αριθμός τους να ξεπεράσει τα 30 μέσα στο 2017, ενώ σε δεύτερο χρόνο εξετάζεται η απόκτηση φυσικής παρουσίας εκτός Αθηνών.