Qantas Airways: Δεν θα αφήσει άδεια τη μεσαία θέση των αεροπλάνων

Qantas Airways: Δεν θα αφήσει άδεια τη μεσαία θέση των αεροπλάνων
epa03096249 (FILE) A supplied photo released on 21 August 2008 of a Qantas A380 VH-OQA (MSN014) making its first flight in new Qantas livery. An A380 superjumbo jet was grounded after minor cracks were found on its wings, Australia‘s Qantas Airways Ltd said 08 February 2012. It expected the Airbus plane to be back in service within a week and said the 36 hairline cracks to the wing rib feet - there are 2,000 on each wing - did not compromise air safety. EPA/CHRISTIAN BRINKMANN EDITORIAL USE ONLY *** Local Caption *** 00000402428912 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι μεσαίες θέσεις επιβατών δεν θα είναι άδειες, ενώ νέα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας για τις πτήσεις θα εφαρμοστούν από τη 12η Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρία της Αυστραλίας Qantas Airways Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εφαρμόσει νέα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας στην καμπίνα επιβατών των αεροσκαφών της.

Έτσι, η Qantas θα διανέμει μάσκες προσώπου, αλλά και αντισηπτικά μαντίλια για να διασφαλίσει την υγειονομική ασφάλεια των πτήσεων της, αλλά και να κρατήσει ήρεμους τους επιβάτες της.

Ωστόσο, δεν θα αφήσει άδειες τις μεσαίες θέσεις επιβατών.

Η παροχή γευμάτων στη διάρκεια των πτήσεων θα απλοποιηθεί, ο καθαρισμός των αεροσκαφών θα ενισχυθεί, ενώ θα ζητείται από τους επιβάτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέσα στην καμπίνα των αεροσκαφών από τη στιγμή που θα κάθονται στις θέσεις τους, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων υγειονομικής ασφάλειας που θα εφαρμοστούν από τις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με την Qantas.

Οι μάσκες δεν θα είναι υποχρεωτικές, αλλά η Qantas θα συνιστά στους επιβάτες της να τις φορούν, ώστε όλοι να παραμένουν ήρεμοι στη διάρκεια των πτήσεων, όπως ανακοίνωσε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία.