Ρεκόρ αύξησης παγκοσμίων εσόδων της KPMG

Ρεκόρ αύξησης παγκοσμίων εσόδων της KPMG
Αύξηση 6,2% για τα παγκόσμια έσοδα, καταγράφοντας φτάνοντας 29,75 δισ. δολάρια, καθώς συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό η πολυετής εφαρμογή της συλλογικής στρατηγικής της εταιρείας.

Έσοδα ρεκόρ ύψους 29,75 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοίνωσε η KPMG, καταγράφοντας αύξηση 6,2% σε σύγκριση με το 2018.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία:

  • Η αύξηση των εσόδων οφείλεται στην ισχυρή απόδοση το 2019 σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης της KPMG, με την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού να καταγράφουν την ταχύτερη άνοδο κατά 9,3%, με κυριότερη την αύξηση 14,1% στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες. Η αύξηση στην περιοχή της Αμερικής ανήλθε στο 6,6%, ενώ στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (χώρες ΕΜΑ), συμπεριλαμβανομένης και της Ινδίας, στο 4,7%.
  • Η αύξηση 7,9% στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες είχε τη μεγαλύτερη συμβολή στην αύξηση των συνολικών εσόδων, χάρη και στη διψήφια αύξηση στις υπηρεσίες που αφορούν τις συμφωνίες και τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού.
  • Οι Ελεγκτικές Υπηρεσίες κατέγραψαν αύξηση 3,7% και οι Νομικές Υπηρεσίες 7,8%.
  • Σταθερά θετικοί οι ρυθμοί ανάπτυξης και στους πέντε κλάδους της KPMG: Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο 3,9%, Βιομηχανικές Αγορές στο 4,5%, Καταναλωτικές Αγορές στο 4,5%, με την Τεχνολογία Μέσων Ενημέρωσης & Τηλεπικοινωνίες στο 8,1% και τις Υποδομές, Διακυβέρνηση & Υγεία στο 10,8% να ξεχωρίζουν.
  • Η θέση μας ως κορυφαίος στις προτιμήσεις εργοδότης ενισχύθηκε, με το ανθρώπινο δυναμικό μας να ξεπερνάει τους 219 000 εργαζομένους σε 147 χώρες και επικράτειες.
  • Η KPMG εστιάζει στη δημιουργία μιας κουλτούρας inclusiveness και διαφορετικότητας, με το ποσοστό των γυναικών που καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις να έχει αυξηθεί στο 25% του συνόλου των Γενικών Διευθυντών(Partner) και Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών(Director), ενώ πάνω από το 30% των νέων Γενικών Διευθυντών που προάγονται και προσλαμβάνονται στις μεγαλύτερες πρακτικές μας είναι γυναίκες.
  • Οι άνθρωποι της KPMG προσέφεραν περίπου 550 000 ώρες εθελοντικής εργασίας το τελευταίο δωδεκάμηνο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται 100 000 ώρες pro bono επαγγελματικών υπηρεσιών.

«Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η ισχυρή ανάπτυξη που επιτύχαμε στη διάρκεια μιας σημαντικής μεταβατικής χρονιάς για την KPMG, καθώς επικεντρωνόμαστε στην υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων στο πλαίσιο της πολυετούς εφαρμογής της συλλογικής στρατηγικής μας», δηλώνει ο Bill Thomas, Global Chairman και CEO της KPMG International.

«Πέρα από τη σταθερή προσήλωση μας στην ποιότητα και την εμπιστοσύνη, ενισχύουμε επίσης την ηγετική μας θέση στο ψηφιακό μετασχηματισμό των επαγγελματικών υπηρεσιών μας μέσω μιας σχεδιαζόμενης επένδυσης US$ 5 δισ. στην καινοτομία, τους ανθρώπους και την τεχνολογία σε ορίζοντα πενταετίας. Με τον τρόπο αυτό θα επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της KPMG ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες καθώς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το δικό τους μετασχηματισμό».