Ρεκόρ εσόδων για την KPMG International

Ρεκόρ εσόδων για την KPMG International
Photo:

Σε παγκόσμια βάση τα έσοδα της εταιρείας ανέρχονται σε 24.82 δισ δολάρια.

Νέο ρεκόρ εσόδων ανακοίνωσε η KPMG International για το οικονομικό της έτος. Τα έσοδα ανέρχονται σε παγκόσμια βάση στα 24.82 δισ δολάρια αυξημένα κατά 6.3 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. «Οι πελάτες μας λειτουργούν μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο περιβάλλον. Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους χρειάζεται να μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό με υψηλή ποιότητα και έτσι σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που έγιναν, καταφέραμε να επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη τη χρονιά που πέρασε » σχολίασε ο John B. Veihmeyer, Πρόεδρος της KPMG International.
H εταιρεία εμφάνισε αυξημένα έσοδα σε όλες τις υπηρεσίες της (ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές).

Στις ελεγκτικές υπηρεσίες υπάρχει σε εφαρμογή ένα πολυετές επενδυτικό σχέδιο για την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας τους, η αξία του οποίου αγγίζει τα 600 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η KPMG διεθνώς βρίσκεται στη μέση ενός πενταετούς επενδυτικού πλάνου, αξίας 1 δις δολαρίων για την ανάπτυξη υπηρεσιών Data & Analytics. Σημαντική επένδυση έχει γίνει και στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρόσφατη στρατηγική συνεργασία με τη McLaren για την αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων της στις ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες της KPMG.

Σε επίπεδο περιοχών η Αμερική σημείωσε αύξηση 10,1%, η περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας, είχε αύξηση 4,7% με σημαντικότερη ανάπτυξη στις χώρες της Ιρλανδίας, Ισπανίας, Ελβετίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενώ οι χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού αύξησαν τα έσοδα τους κατά 3,8%, θετικό γεγονός συνυπολογίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκονται αρκετές από τις χώρες στην περιοχή αυτή. Η KPMG τα τελευταία χρόνια έχει στρατηγικά τοποθετηθεί στην παροχή υπηρεσιών στις ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες παγκοσμίως γεγονός που αντανακλάται και στα αποτελέσματα της, καθώς η αγορά της Ινδίας σημείωσε αύξηση 17,8%, της Μέσης Ανατολής 11,1%, της Αφρικής 10,5% και της Κίνας 7,3%.

Στο κλείσιμο της χρονιάς η KPMG International έχει γραφεία σε 155 χώρες, ενώ ενίσχυσε το ανθρώπινο δυναμικό της με 18 000 απόφοιτους πανεπιστημίων φτάνοντας συνολικά τους 162 000 εργαζόμενους.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Ελλάδος, Μάριος Τ. Κυριάκου είπε: «Μέσα σε μια ρευστή παγκόσμια οικονομική συγκυρία η KPMG συνεχίζει σταθερά να επενδύει σε σημαντικούς τομείς, σε αναπτυσσόμενες αγορές αλλά και στους ανθρώπους της, ενισχύοντας το δυναμικό της με εξαιρετικούς επαγγελματίες. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ανήκουμε σε ένα δίκτυο με παγκόσμιο όραμα και σημαντικά σχέδια για το μέλλον».