Ρεκόρ παγκοσμίων εσόδων στα 29 δισ. δολάρια για την KPMG

Ρεκόρ παγκοσμίων εσόδων στα 29 δισ. δολάρια για την KPMG

Την ανάπτυξη τροφοδοτούν οι επενδύσεις στην ποιότητα, την τεχνολογία, τις καινοτόμες υπηρεσίες, τις συμμαχίες και ο πρωτοφανής αριθμός νέων προσλήψεων.

Η KPMG International ανακοίνωσε την Παρασκευή τα συνολικά έσοδα του δικτύου, τα οποία αγγίζουν το ρεκόρ των 29 δισ. δολαρίων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, καταγράφοντας αύξηση 7,1% σε σύγκριση με το 2017.

  • Έσοδα-ρεκόρ για το οικονομικό έτος 2018 που αγγίζουν τα US$ 28,96δις, έναντι US$ 26,40δις το 2017
  • Αύξηση εσόδων 7,1% για το 2018, έναντι 4,8% το 2017
  • Ανάπτυξη Συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά 9,9%, ο ταχύτερος ρυθμός ανάπτυξης μεταξύ των τριών τομέων υπηρεσιών της KPMG. Οι Ελεγκτικές και Φορολογικές Υπηρεσίες κατέγραψαν επίσης αύξηση σε σύγκριση με το 2017
  • Σταθεροί ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης και στους πέντε κλάδους δραστηριότητας της KPMG
  • Επιτάχυνση επενδύσεων με πολυετές πρόγραμμα που εστιάζει στην ενίσχυση της ποιότητας, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών, στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και λύσεων για τους πελάτες, στην ενδυνάμωση των συμμαχιών με πολλούς από τους παγκόσμιους ηγέτες του τεχνολογικού κλάδου
  • Περισσότερες από 55 000 νέες προσλήψεις, μεταξύ των οποίων 39 000 νέοι πτυχιούχοι και άλλοι νέοι επαγγελματίες. Δημιουργήθηκαν 10 000 νέες θέσεις εργασίας, με τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων να αγγίζει τα επίπεδα-ρεκόρ των 207 000 ατόμων
  • Το δίκτυο της KPMG εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην εδραίωση μιας κουλτούρας διαφορετικότητας, χωρίς αποκλεισμούς, με το ποσοστό των γυναικών που καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις να ενισχύεται στο 24% του συνόλου των Γενικών Διευθυντών και Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, και με ταυτόχρονη διατήρηση της γενικότερης ισορροπίας μεταξύ των φύλων στο σύνολο του προσωπικού
  • Για τους ανθρώπους της KPMG, η συμβολή στην κοινότητα εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα, προσφέροντας περισσότερες από 500 000 ώρες εθελοντικής εργασίας το τελευταίο 12μηνο, μεταξύ των οποίων 100 000 ώρες δωρεάν επαγγελματικών υπηρεσιών.

«Πραγματοποιούμε επενδύσεις-ρεκόρ στην επιχείρησή μας με σκοπό να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τον πρωτοφανή μετασχηματισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει ο Bill Thomas, Πρόεδρος της KPMG International. «Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, αναγνωρίζοντας τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουμε για τους πελάτες και τις κεφαλαιαγορές».

Οι εταιρείες της KPMG κατέγραψαν αύξηση και στις τρεις γεωγραφικές περιοχές:

  • Τα έσοδα στην Αμερική σημείωσαν αύξηση 6,2% το 2018, έναντι 4,4% το 2017.
  • Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού κατέγραψε ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τα έσοδα να ενισχύονται κατά 8,7% το 2018, έναντι 8,1% το 2017.
  • Τα έσοδα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMA, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας) σημείωσαν άνοδο 7,3% το 2018, έναντι 4% το 2017.

Επενδύοντας στη μελλοντική ανάπτυξη

«Η KPMG προχωρά στην υλοποίηση του πολυετούς παγκόσμιου προγράμματος επενδύσεων, πραγματοποιώντας επενδύσεις άνω των US$ 4δις σε καινοτόμες νέες υπηρεσίες, τεχνολογίες και εξαγορές σε ορίζοντα τετραετίας. Το επενδυτικό αυτό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τεχνολογίες μετασχηματισμού, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η έξυπνη αυτοματοποίηση, η κυβερνοασφάλεια και οι έξυπνες πλατφόρμες ελεγκτικών και λογιστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε», σημείωσε η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια & COO της KPMG στην Ελλάδα. «Καθώς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας με στόχο το μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, αξιοποιούμε τη δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού για να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξή μας και να ενισχύσουμε το επίπεδο της αποτελεσματικότητας, της καινοτομίας και της ποιότητας».

Το 2018, η KPMG αναδείχθηκε ηγέτης της αγοράς σε περισσότερες από 25 κατατάξεις από αναλυτές του κλάδου, σε τομείς όπως Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ανάλυσης, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και Ηγεσίας, καθώς και Παροχή Υπηρεσιών Γνώσης.