Repositioning Greece: Ένας νέος επιχειρηματικός «θεσμός» με την υπογραφή του Ecali Club

Repositioning Greece: Ένας νέος επιχειρηματικός «θεσμός» με την υπογραφή του Ecali Club

H «Γεωπολιτική στρατηγική» στο επίκεντρο του πρώτου Gala.

Σε ένα ξεχωριστό Business Gala, η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ ΑΕ φιλοξένησε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου τα μέλη του κλαμπ, επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, προέδρους Επιμελητηρίων και Οργανισμών, Πρέσβεις και Διπλωμάτες για να παρουσιάσει τον θεσμό του Repositioning Greece, ο οποίος εισάγεται στην κοινότητα του Ecali Club (πρώτου Country Club στην Ελλάδα), με στόχο να την ενδυναμώσει και να παράσχει ενημέρωση σε θέματα και προοπτικές που αφορούν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

H «Γεωπολιτική στρατηγική» στο επίκεντρο του πρώτου Gala

Την εκκίνηση της εκδήλωσης σηματοδότησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι στόχος του Ecali Club είναι να εξασφαλίσει τη δυνατότητα αποκόμισης κάθε δυνατού οφέλους για την επιχείρηση ή τον τομέα δράσης των μελών της, μέσα από τα Business Gala. «Σήμερα ξεκινάμε τον α΄ κύκλο του Repositioning Greece για το 2018, που έχει επίκεντρο σημαντικά ζητήματα γεωπολιτικής στρατηγικής».

Το πρώτο Business Gala του Repositioning Greece τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν με ομιλία τους οι κ.κ. Φίλης και Κουμουτσάκος.