«Repositioning Greece» με θέμα την ενέργεια στο Ecali Club

«Repositioning Greece» με θέμα την ενέργεια στο Ecali Club

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό Business Gala υψηλών απαιτήσεων στο Ecali Club, με θέμα την ενέργεια σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.

Την Δευτέρα 05/11/2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΛΗ ΑΕ και η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, υποδέχθηκαν  τα Μέλη του Ecali Club, Πελάτες της Τράπεζας,  Επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη Επιχειρήσεων, Προέδρους και Μέλη Διμερών Επιμελητηρίων, Οργανισμούς και διακεκριμένους καλεσμένους  για το τρίτο Business Gala του  Concept του Ecali Club «Repositioning Greece», με θέμα την ενέργεια. 

Αμφότεροι οι Οργανισμοί και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους είχαν την τιμή να υποδεχθούν τον Αξιότιμο Πρέσβη των Η.Π.Α., MrGeoffrey Pyatt, ως Επίτιμο Ομιλητή του Business Gala.

Η εκτενής παγκόσμια κρίση οδηγεί, από πλευράς ενέργειας, σε επιστημονικές μελέτες, στρατηγικές και πολιτικές αποφάσεις.

Η ενέργεια και οι τεχνολογικές εξελίξεις εξαπλώνονται γρήγορα σε διεθνή κλίμακα και επηρεάζουν τις οικονομικές πτυχές σε ένα συνεχώς απελευθερωμένο και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

Η δυσκολία της κωδικοποίησης των βασικών συνιστωσών της νέας ενεργειακής εποχής είναι μεγάλη.

Ο Αξιότιμος Ομιλητής Πρέσβης των Η.Π.Α. MrGeoffrey Pyatt και οι διακεκριμένοι ομιλητές, Κύριος Ιωάννης Γεωργακάκης, CEO της ΕΚΑΛΗ ΑΕ, Κύριος Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Κύριος Πάνος Παπάζογλου, CEO της EY και Κύριος Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου,έκαναν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσπάθεια να παρουσιάσουν τις δημόσιες θέσεις και μια χαρτογράφηση των θεμάτων του διεθνούς ενεργειακού περιβάλλοντος.

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, παρακολούθησαν ένα ξεχωριστό Business Gala υψηλών απαιτήσεων στο Ecali Club, το πρώτο Country Club της Ελλάδας, το οποίο ως Brand επί μισό και πλέον αιώνα είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εκλεκτής φιλοξενίας στον Κοινωνικό και Επιχειρηματικό Στίβο.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά αξιόλογο Business Hub, το οποίο ενισχύει τις σχέσεις του με την επιχειρηματική κοινότητα.

Το Business Gala «Repositioning Greece – Energy» πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και συν-διοργανώθηκε με την Εθνική Τράπεζα.

Σημαντικοί Χορηγοί υποστήριξαν αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία, δηλώνοντας με τη σειρά τους το παρόν σε κάθε ενέργεια που ενισχύει την επιχειρηματικότητα.

Όλοι οι χορηγοί, Εθνική Τράπεζα (Diamond Sponsor) οι ΕΚΟ EY (Platinum Sponsors) , MARINE TOURS (Gold Sponsor),INTERAMERICAN & Kosmocar (Silver Sponsor), Global SustainCEO CLUBS and STIRIXIS (Network Sponsors), με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρευρέθησαν με τα Στελέχη τους ενισχύοντας το Profile του 3ου Repositioning Greece Business Gala.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

To REPOSITIONING GREECE είναι μια πρωτοβουλία από το Ecali Club  που αφορά τη διοργάνωση διαφορετικών Business Gala με ενδιαφέροντα θέματα, σχετικά με την επόμενη ημέρα και τις προοπτικές του επιχειρείν στην Ελλάδα. Συνδιοργανωτής και Μέγας Χορηγός αυτών των εκδηλώσεων είναι η Εθνική Τράπεζα.

Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί δυο Business Gala, με θεματολογία σχετική με Geopolitics & Digital Transformation.

Την Δευτέρα 5/11/2018, πραγματοποιήθηκε το τρίτο, με θεματολογία σχετική με τις εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας, τη σχέση της Ενέργειας με την Τεχνολογία, την επίδραση στην οικονομία, το παγκόσμιο ενεργειακό περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι τo πρωτοποριακό concept των Business Gala στηρίζεται στο τρίπτυχο:

–              High Profile Speakers

–              Gourmet Gastronomy

–              Creative Networking

και το κοινό που παρευρίσκεται κάθε φορά, απαρτίζεται από επιχειρηματίες, CEO’s, μέλη Δ.Σ. μεγάλων οργανισμών, senior εκπρόσωποι της Ε.Ε. κλπ.

ΕΚΟ

«Οι άνθρωποι της ΕΚΟ, της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρείας καυσίμων, το όνομα της οποίας είναι συνυφασμένο με την ενέργεια, είναι αρωγοί σε προσπάθειες όπως το Repositioning Greece – Energy του Ecali Club, καθώς οι εξελίξεις στην αγορά ενέργειας είναι ραγδαίες και εντείνουν την ανάγκη συζητήσεων για τη διερεύνηση νέων επιχειρηματικών προοπτικών που άπτονται σε θέματα ενέργειας.»

ΕΥ

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, κ. Πάνος Παπάζογλου, αναφέρθηκε στις τεχνολογικές εξελίξεις που αλλάζουν δραστικά το τοπίο στον ενεργειακό τομέα διεθνώς. Μιλώντας ειδικότερα για την Ελλάδα, τόνισε πως, για να βρει η χώρα μας τη θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη, θα πρέπει να επενδύσει στις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

MARINE TOURS

Η Marine Tours αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τα ναυτικά και τα εταιρικά ταξίδια.

Για περισσότερα από 38 χρόνια βρίσκεται δίπλα στις εξειδικευμένες ανάγκες της Βιομηχανίας Ενέργειας, ταξιδεύοντας τα στελέχη της σε κάθε γωνία του κόσμου με κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, αξιοπιστία και συνέπεια.

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ECALI CLUB, υποστηρίζει χορηγικά την εκδήλωση για την Ενέργεια, αναγνωρίζοντας την ουσιαστικότητα του θέματος. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία έχει αναπτύξει προϊοντικές γραμμές για την ασφάλιση επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Energy Line) και Αστικής Ευθύνης για το Περιβάλλον (Green Line). Παράλληλα η INTERAMERICAN, ως μέλος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος για τον Χρηματοοικονομικό Κλάδο του Ο.Η.Ε. (UNEPFI), έχοντας συνυπογράψει τη Διακήρυξη των Αρχών για την Αειφόρο Ασφάλιση (PSI, 2012) και με προσανατολισμό στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. ειδικότερα για την προστασία του Περιβάλλοντος και την ανάσχεση της Κλιματικής Αλλαγής (Ατζέντα 2030, 17 Sustainable Development Goals), έχει αναλάβει σχετικές δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες.

KOSMOCAR
Σε μία εκδήλωση τόσο υψηλού προφίλ η Audi επέλεξε να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Q8, το νέο της μεγάλο SUV. Ένα άκρως εντυπωσιακό μοντέλο που συνδυάζει την πρακτικότητα ενός μεγάλου SUV με σχεδιαστικές γραμμές που παραπέμπουν σε τετράθυρο πολυτελές κουπέ. Εξοπλισμένο στον υπέρτατο βαθμό και με απόλυτα κορυφαία τεχνολογία, το νέο Q8 κυριαρχεί τόσο στο δρόμο όσο και σε off-road περιπέτειες.

Η εκδήλωση επέτυχε να συγκεντρώσει στον ίδιο χώρο επιφανή στελέχη της πολιτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεστές παρουσιάσεις οι οποίες έδωσαν το έναυσμα για εποικοδομητικές συζητήσεις αλλά και σκέψεις για το αύριο της «Ενέργειας» στη χώρα μας. Στο περιθώριο αυτών, οι ευκαιρίες για χρήσιμο networking ήταν αξιοσημείωτες.

1/34