Repositioning Greece: Το ECALI CLUB έδωσε ξανά τον παλμό της επιχειρηματικότητας

Repositioning Greece: Το ECALI CLUB έδωσε ξανά τον παλμό της επιχειρηματικότητας

Το Business Gala με θέμα “Eclectic Hospitality” υποδέχτηκε προσωπικότητες από πολλούς τομείς που ανέπτυξαν τις παγκόσμιες τάσεις για το μέλλον της φιλοξενίας.

 

Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του «Marketing Greece” το 5ο Repositioning Greece, η μοναδική αυτή σειρά εκδηλώσεων που δημιούργησε το ECALI CLUB, αφήνοντας το αποτύπωμά του και πάλι, αυτή τη φορά στην επιχειρηματική κοινότητα και την πραγματική επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας. Μέχρι σήμερα έλαβαν χώρα τέσσερα, το πρώτο με θέμα “Geopolitics” , το δεύτερο με θέμα “Digital Transformation”, το τρίτο με θέμα “Energy” και το τέταρτο “ Growth Strategies & Investment Opportunities for Greece”.

Στο Business Gala της 4ης Φεβρουαρίου 2019 με θέμα “Eclectic Hospitality”, η ΕΚΑΛΗ ΑΕ είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Dr. Michael Kerkloh,President and CEO of the Munich Airport (FMG), President of Airport Council International (ACI) Europe, τον Δρ. Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, CEO Sani/Ikos Group και Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, τον Δρ. Βασίλη Γ. Αποστολόπουλο, CEO του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, τον κ. Γιώργο Στασινό, Πρόεδρο του ΤΕΕ και τον Καθ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, πρώην Yπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όλοι οι διακεκριμένοι Ομιλητές, ο καθένας από την δική του οπτική γωνία, ενημέρωσαν το εκλεκτό κοινό για τις κυρίαρχες παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν και θα καθορίσουν το μέλλον της φιλοξενίας και ανέπτυξαν το θέμα με στόχο να παρουσιάσουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές για την βιομηχανία της φιλοξενίας.

Η Φιλοξενία είναι κύριος πυλώνας ανάπτυξης διεθνώς. Με τον όρο Φιλοξενία, δεν περιοριζόμαστε στον Τουρισμό, αλλά περιλαμβάνουμε όλες τις δράσεις και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού, ως μία από τις κρίσιμες βιομηχανίες μιας χώρας, αλλά και ως περιβάλλον δράσης σε αυτήν. Ως κλάδος παράγει περισσότερα από 1.3 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και περιλαμβάνει αμέτρητους τομείς, όπως ξενοδοχεία, εστίαση και συναφείς F&B κλάδους, ταξιδιωτικά γραφεία, καζίνο, χώρους διασκέδασης, κρουαζιέρες, υπηρεσίες ενοικίασης, Υπηρεσίες μάρκετινγκ, Εξυπηρέτησης πελατών, ασφάλειας, και πολλούς άλλους.

1/8

Όλοι γνωρίζουμε πως η φιλοξενία στην Ελλάδα αποτελεί βασικότατο πυλώνα της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας μας και ελπίδα περαιτέρω ανάπτυξης. Στην Ελλάδα εξάλλου γεννήθηκε και ο όρος φιλοξενία και η χώρας μας είναι γνωστή για τη φιλοξενία της σε ανθρώπινο επίπεδο. Σήμερα ωστόσο, σε ένα περιβάλλον που αλλάζει ταχύτατα και ο ανταγωνισμός είναι αμείλικτος, πρέπει να επικεντρωθεί άμεσα στην απόκτηση σύγχρονων εργαλείων τα οποία βασισμένα σε ένα στρατηγικό και άρτια μελετημένο πλάνο, θα την οδηγήσουν στο να γίνει και να μείνει πραγματικά ανταγωνιστική.

Στο ξεχωριστό αυτό Business Gala παρευρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΛΗ ΑΕ και η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι υποδέχθηκαν  με ιδιαίτερη χαρά τα Μέλη του Ecali Club, Πελάτες της Τράπεζας, Πρέσβεις, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ και του Marketing Greece, Επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη Επιχειρήσεων, Προέδρους και Μέλη Διμερών Επιμελητηρίων, Οργανισμούς και διακεκριμένους καλεσμένους.

Σημαντικοί Χορηγοί υποστήριξαν αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία, δηλώνοντας με τη σειρά τους το παρόν σε κάθε ενέργεια που ενισχύει την επιχειρηματικότητα.

Όλοι οι χορηγοί:

Εθνική Τράπεζα (Diamond Sponsor),

ΕΚΟ και EY (Platinum Sponsors),

Elpedison, SAMSUNG, BMW FINANCIAL SERVICES, MARINE TOURS και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ  (Gold Sponsors),

το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Θησέας,  INTERAMERICAN, BMW, LAMDA DEVELOPMENT και EPSILONNET (Silver Sponsors),

Global Sustain, STIRIXIS και CEO Clubs (Network Partners),

Capital.gr, FORTUNEgreece.com, HUFFPOST, banks.com.gr και mononews  (Media Partners),

Delifrance, Melissa, Mythos, Green Cola, ΖΑΓΟΡΙ, SANI RESORT, Domotel Kastri, NJV Athens Plaza, HYATT REGENCY THESSALONIKI, ΟΜΙΛΟΣΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, BOUTARI, CELLIER, ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ, HELLMANN’S, VOULIAGMENI LAKE, SOTIRIS VRETTOS, PRESIENCE, ZOULOVITS, GALAKTEROS, VIVIFY, ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ, MONDO DEL MARE, GREEK TASTE BEYOND BOARDERS, ORSERO και ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (Hospitality Partners)παρευρέθησαν με τα Στελέχη τους ενισχύοντας το Profile του 5ου Repositioning Greece Business Gala.